Η ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας, συγχαίρει το μέλος της, βουλευτή Καβάλας και Υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο για τη συνέχιση της ξεχωριστής και λαμπρής πορείας του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Το έργο του αναγνωρίζεται από το σύνολο του Ελληνικού λαού και φυσικά και από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, γεγονός που αποδεικνύεται από την ανανέωση της εμπιστοσύνης του, προς το πρόσωπό του και την ”εντολή” να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του προς την πατρίδα ως υπουργός, σε ένα από τα πιο καίρια υπουργεία, αυτό το Εθνικής Άμυνας.

Γεγονός που δεν είναι καθόλου τυχαίο, διότι ο Υπουργός μας, έχει αποδείξει, επανειλημμένως την αξία του ως πολιτικός και ως πατριώτης.

Του ευχόμαστε υγεία και δύναμη για να συνεχίσει, με το αίσθημα ευθύνης που τον διακρίνει πάντα, το έργο του για ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ισχυρές και έτοιμες να υπερασπιστούν την ΕΛΛΑΔΑ μας, από οποιονδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΕΠ Ν.Δ. ΚΑΒΑΛΑΣ

Η Γραμματέας

Ο Πρόεδρος

ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΔΡΑΚΟΣ

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η παράδοση των tablets και των καρτών internet στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παγγαίου
Επόμενο άρθροΜητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου: Ανοικτοί οι ναοί με περιορισμούς ανήμερα των Θεοφανείων