%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%83

Η γυναίκα “αράχνη”, η οποία εμφανιζόταν δήθεν ως γνωστή δημοσιογράφος και εκπρόσωπος διάσημων καλλιτεχνών και πολιτικών, έπεσε τελικά στα χέρια της Ασφάλειας και συγκεκριμένα του Τμήματος Αναζητήσεων, το οποίο κατάφερε να την εντοπίσει σε πολυτελές διαμέρισμα της Γλυφάδας και να την συλλάβει.

Πρόκειται για μια 44χρονη από την Δράμα, η οποία το 2006 είχε εμπλακεί μαζί με τον -τότε- Νομάρχη της Περιφέρειας Καβάλας σε σκάνδαλο υπεξαίρεσης δημόσιου χρήματος, με σκοπό δήθεν πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Η 44χρονη έχει καταδικαστεί ερήμην σε πολυετείς ποινές κάθειρξης 8 και 7 χρόνια αντίστοιχα, για υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, πλαστογραφία και απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Όπως είχε προκύψει απο την διερεύνηση της υπόθεσης, το 2006, η 44χρονη μαζί με τον -τότε- Νομάρχη Καβάλας, αλλά και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της περιφέρειας, είχαν δημιουργήσει ένα ολόκληρο “γαϊτανάκι”, δήθεν πολιτιστικών εκδηλώσεων, τις οποίες “έτρεχε” η 44χρονη δήθεν γνωστή δημοσιογράφος και εκπρόσωπος διάσημων καλλιτεχνών της Αθήνας.
Τότε η 44χρονη μαζί με τους συνεργούς της φέρονταν να είχαν τσεπώσει ποσό άνω των 150.000 ευρώ, ενώ παράλληλα για την συγκεκριμένη προέκυψε πως με απάτες και πλαστογραφίες, είχε καταφέρει να εξαπατήσει και επιχειρηματίες της περιοχής, υποσχόμενη να μεσολαβήσει δήθεν για να τραγουδήσουν στα καταστήματα τους γνωστά ονόματα της Αθηναϊκής νύχτας, λαμβάνοντας μάλιστα και προκαταβολές για την δουλειά που θα έκανε.
Από εκεί και έπειτα, αφού πρώτα η 44χρονη εξαφανίστηκε εν μια νυκτί από την περιοχή, διαπιστώθηκε πως τελικά το συνολικό φέσι που είχε φορέσει στην Περιφέρεια και επιχειρηματίες της περιοχής ξεπερνούσε τα 220.000 ευρώ.

Η υπόθεση βέβαια ερευνήθηκε τόσο από την Αστυνομία όσο και από το ΣΔΟΕ και διαπιστώθηκε το μέγεθος της απάτης, οι συνεργοί της 44χρονης, αλλά και το γεγονός πως η ίδια είχε προβεί σε εκτεταμένες ενέργειες φοροδιαφυγής.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά καιρούς η ίδια απασχολούσε τις Αρχές όχι μόνο με την αναζήτησή της, αλλά και για νέες περιπτώσεις απάτης, καθώς -κατά καιρούς- εμφανίζονταν σε ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών στη Βόρειο Ελλάδα αλλά και στην Αθήνα, επίσης ως γνωστή δημοσιογράφος και εκπρόσωπος διάσημων καλλιτεχνών της πίστας, και βέβαια νοίκιαζε τα σπίτια τους, τους έπαιρνε δανεικά και στο τέλος γίνονταν καπνός.

Πηγή: newsit.gr

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σ.Φάμελλου στη Καβάλα
Επόμενο άρθροΕκδήλωση για την ανακύκλωση την Παρασκευή στην Καβάλα