Αναστασιαδης

Για δικαίωση του αγώνα τους έκανε λόγο στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης μετά την αθώωση των 56 αιρετών για το θέμα των προσλήψεων των συμβασιούχων διάρκειας 2 μηνών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «κατ’ αρχήν η απόφαση είναι μία ηθική ικανοποίηση για μας, διότι καταρρίφθηκε πλήρως η καταγγελία η οποία έγινε από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον κ. Ξουλόγη. Αποδείχθηκε ότι η όλη διαδικασία, τουλάχιστον στη δική μας θητεία όπως τεκμηριώσαμε πάρα πολύ καλά, ήταν σύννομη και έτσι έχουμε και μία απόφαση που αφορά το ποινικό κομμάτι που πιστεύω ότι μας δικαιώνει και θα βοηθήσει σίγουρα στην εξέλιξη των άλλων υποθέσεων, δηλαδή στην πειθαρχική δίωξη που έχουμε καθώς επίσης και στους καταλογισμούς που επίκεινται να γίνουν στο άμεσο διάστημα. Νομίζω ότι ήταν μία πάρα πολύ καλή απόφαση. Και πολιτικά βγαίνουμε κερδισμένοι και ηθικά αλλά και δικαστικά, τουλάχιστον στο ποινικό κομμάτι είμαστε ικανοποιημένοι για το ότι η απόφαση αυτή μπαίνοντας και στην ουσία, μας δικαιώνει πλήρως.

Είναι ένα ισχυρό όπλο γιατί έτσι μπορούμε να πείσουμε ακόμη και τον υπουργό Εσωτερικών που αν είχε κάποιον ενδοιασμό για το ποινικό κομμάτι της υπόθεσης ότι εφόσον δικαιωθήκαμε νομίζω ότι με μεγάλη ευκολία τώρα, με την προσπάθεια που έχουν κάνει οι βουλευτές της Καβάλας και εγώ μαζί, πρέπει να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον υπουργό και να τον πείσουμε ότι πραγματικά είμαστε δικαιωμένοι από αυτήν την ιστορία και πράξαμε μέσα στα πλαίσια του νόμου παρά την καταγγελία που υπήρχε».

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Για την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στις 12 Σεπτεμβρίου, είπε ότι «θα γίνει η παράδοση- παραλαβή της Λέσχης Αξιωματικών προς τον  Δήμο παγγαίου  γιατί έχουν γίνει μία σειρά επαφών εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. Θα είναι σε πανελλαδικό επίπεδο η πρώτη πράξη που θα γίνει μεταξύ του υπουργείου και φορέα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα γίνει παράδοση- παραλαβή ώστε εμείς να μισθώσουμε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τη Λέσχη Αξιωματικών όπου εκεί σκοπεύουμε να γίνει ένα πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, μορφωτικό κέντρο για τον δήμο Παγγαίου όπου θα στεγαστεί και η Κοινωφελής επιχείρηση του δήμου και βέβαια θα γίνει ένα εκθετήριο για διάφορες εκθέσεις που θα προκύπτουν και θέλουν οι πολίτες να κάνουν».

Προηγούμενο άρθροΕξαφανίστηκε αλλά βρέθηκε η τουρίστρια από τη Σερβία
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε επιτυχώς για την Καβάλα το Φεστιβάλ Via Egnatia