Έχει γίνει πλέον απολύτως αντιληπτό σε εμένα αλλά και σε πολλούς άλλους , ότι έχω «στοχοποιηθεί» από συγκεκριμένα κέντρα που δρουν «αντί» ή «δια» λογαριασμό της σημερινής δημοτικής αρχής . Αιτία βέβαια αποτελεί το γεγονός ότι βρίσκομαι συνειδητά και καθ’ ολοκληρία απέναντι στην  πολιτική που ασκεί μέχρι σήμερα η διοίκηση Μουριάδη και κυρίως στις επιμέρους μεθόδους και πρακτικές που αυτή απεργάζεται.

Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η χθεσινή δήλωση του κ. Αργύρη Μπακιρτζή και κυρίως τα συνοδεύοντα αυτήν σχόλια εναντίον μου , συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου.

Ενημερώνω τον κ. Μπακιρτζή , τον οποίο δεν γνωρίζω βεβαίως προσωπικά, πως η αναφορά μου σε αυτόν δεν περιείχε κανέναν υπαινιγμό χρηματισμού , παρά μόνο μια  εύλογη ερώτηση μου η οποία απορρέει από την θεσμική μου υποχρέωση να ελέγχω τις δαπάνες του Δήμου και των επιχειρήσεων του .

Άλλωστε ο ίδιος είναι επαγγελματίας καλλιτέχνης και κάτι τέτοιο θα ήταν απολύτως λογικό και νόμιμο Επομένως τα περί συκοφαντικής δυσφήμισης τα επιστρέφω σε όσους και από όπου και αν προέρχονται.

Εκφράζω παράλληλα και την τεράστια απορία μου για το που  τελικά θα πάνε τα 173.000 ευρώ του προϋπολογισμού του Cosmopolis αφού όσοι μέχρι στιγμής ερωτήθηκαν , δήλωσαν ότι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.  

Βεβαίως έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Μπακιρτζής επέλεξε να καταφερθεί μόνο εναντίον μου και δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει για όσα του καταμαρτυρούν ακόμη και εντός του δημοτικού συμβουλίου για τις απαράδεκτες δηλώσεις του που διαχωρίζουν τους καβαλιώτες ανάλογα με τον τόπο της διαμονής τους . Μήπως όμως στην πραγματικότητα αυτό τελικά είναι το σχέδιο της σημερινής δημοτικής αρχής , δηλαδή η δημιουργία μιας Καβάλας που θα καλύπτει τις ανάγκες μιας  συγκεκριμένης ελίτ  , αδιαφορώντας για τις ανάγκες των πολλών;

Τέλος, το ότι κάποιοι έχουν θορυβηθεί από το γεγονός ότι δεν κατέστη δυνατόν μέχρι σήμερα να με «φιμώσουν» , αλλά υπάρχουν ακόμη κάποια μέσα ενημέρωσης που παρά τις «νουθεσίες» φιλοξενούν τις απόψεις μου και κυρίως την αγωνία μου για το αύριο του Δήμου μας και των δημοτών μας, αποδεικνύει το έλλειμμα δημοκρατίας που χαρακτηρίζει την σημερινή δημοτική αρχή και εισάγει νέα ήθη και έθιμα στον δήμο μας.

Προηγούμενο άρθροΗ απάντηση της Ιεράς Μητροπόλεως ΦΝΘ σχετικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας στον Ιερό Ναό της Παναγίας
Επόμενο άρθροΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Διαθέσιμο προς όλους το έγγραφο ιδιωτικού συμφωνητικού