Στο 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας «Επ’ Αρωγή» στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου με θέμα: «Αυτονομία και Προστασία: η Διπλή Διάσταση της Προνοιακής Παρέμβασης», συμμετέχει το διήμερο 18 και 19 Οκτωβρίου 2021 η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή.

Μεταξύ άλλων, έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει χρήσιμες απόψεις με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου Δόμνα Μιχαηλίδου – Domna Michailidou, καθώς και με τους προέδρους των υπολοίπων Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας της χώρας.

Πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες αξίζουν στην πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κρήτης, κυρία Μαρία Δαμανάκη, για την άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου και τη φιλοξενία που παρέχει προς όλους.

Σύντομα θα δούμε αντίστοιχες δράσεις και διοργανώσεις και στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

kkppmath

Προηγούμενο άρθροΔήμος Παγγαίου: Ξεκινούν οι δηλώσεις , στους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ όσων παραγωγών οι καλλιέργειες έχουν υποστεί ζημιές από τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις
Επόμενο άρθροΔωρεάν προληπτικός παιδιατρικός / ακοολογικός έλεγχος σε παιδιά στη Θάσο από τις 8 έως τις 12 Νοεμβρίου 2021