Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Επικοινωνίας, Λεωνίδας Παππάς, το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου 2022, διένειμε σχολικά είδη στα παιδιά δημοτικού, των οποίων οι γονείς είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η δράση «Αγκαλιά Αλληλεγγύης», μια πρωτοβουλία της ψυχολόγου, Στέλλας Αργυρίου, συμβούλου του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, σε θέματα Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης, εφαρμόζεται για τρίτη χρονιά και δίνει δώρα στα παιδιά στις γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα, και λίγο πριν αρχίσει η σχολική χρονιά, πέρυσι μοίρασε σχολικές τσάντες και φέτος τις γέμισε με τετράδια, μολύβια, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους κι άλλα σχολικά είδη.

Ο κ. Παππάς, σε δηλώσεις του, υπογράμμισε ότι «η παρέμβαση του Δήμου αφορά σε δεκάδες οικογένειες, οι οποίες είναι χαμηλών εισοδημάτων, έχουν πολλά παιδιά και τα σχολικά είδη, την εποχή της ακρίβειας και των ανατιμήσεων, αποτελούν σημαντικό επιπρόσθετο οικονομικό βάρος».

Τέλος, ευχαρίστησε τους χορηγούς-επιχειρηματίες εστίασης και τους βιβλιοχαρτοπώλες που στήριξαν την προσπάθεια κάνοντας καλύτερες τιμές στα σχολικά είδη.

Προηγούμενο άρθροEnergean: Δωρεά σχολικών ειδών σε μαθητές στην Καβάλα, την Θάσο και την Ζίτσα Ιωαννίνων
Επόμενο άρθροΥπογραφή Σύμβασης για το έργο «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στον Οικισμό Φιλίππων Δήμου Καβάλας»