Τετράδια, μολύβια, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους κι άλλα σχολικά είδη θα προμηθεύσει ο Δήμος Καβάλας στα παιδιά δημοτικού, των οποίων οι γονείς είναι δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Αυτό ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τετάρτης, σε συνέντευξη Τύπου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού και Επικοινωνίας, Λεωνίδας Παππάς, και η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, σε θέματα Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης, Στέλλα Αργυρίου.

«Η δράση είναι συνέχεια της περσινής και αφορά στις οικογένειες, οι οποίες, κατά κανόνα και κατά τεκμήριο, είναι χαμηλών εισοδημάτων, έχουν πολλά παιδιά και αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα με την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις», τόνισε ο κ. Παππάς.
«Με την Αγκαλιά Αλληλεγγύης δώσαμε πέρσι μια σχολική τσάντα στα παιδιά και φέτος θα την γεμίσουμε. Του χρόνου, μακάρι να μας επιτρέψουν οι συνθήκες, να κάνουμε περισσότερα», είπε η κ. Αργυρίου.

Αμφότεροι ευχαρίστησαν τις επιχειρήσεις εστίασης που στήριξαν την προσπάθειά τους, καθώς και τους βιβλιοχαρτοπώλες, οι οποίοι έκαναν καλύτερες τιμές στα σχολικά είδη, συμμετέχοντας στην προσπάθεια του Δήμου.

Η διανομή θα αρχίσει τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022.
ΔΕ Καβάλας: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου
ΔΕ Φιλίππων: Κρηνίδες: Κτήριο πρώην δημαρχείου Φιλίππων

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν την επόμενη βδομάδα.

Προηγούμενο άρθροΝέα χρηματοδότηση 1.000.000€ στο Δήμο Παγγαίου για ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας
Επόμενο άρθροΠαρουσία Μέτιου η τελετή παραλαβής των νέων μηχανημάτων Μηχανικού του Δ’ Σώματος Στρατού