Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Μακεδονίας με την παρούσα επιστολή ευχαριστεί δημόσια τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Παναγιωτόπουλο Νικόλαο για τη συμπαράστασή του και τις από μέρους του ενέργειες μετά της Στρατιωτικής και Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου μας, ώστε το μακροχρόνιο και δίκαιο αίτημά μας για αύξηση των οργανικών θέσεων να υλοποιηθεί με την αύξηση αυτών κατά 30 τον αριθμό στις Υπηρεσίες της περιφέρειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και κατά 2 στη νήσο της Θάσου.

Η επισφράγιση των προαναφερθέντων στοιχείων νομοθετήθηκε στις 22-10-με τον υπ’ αρ. «87/2021» Κανονισμό, ο οποίος επιτέλους αντικατέστησε τον προγενέστερό του, τον «Λιμενικό Καλλικράτη», που είχε νομοθετηθεί το 2014 και ο οποίος είχε επιφέρει μείωση στην οργανική σύνθεση των Υπηρεσιών της περιφέρειάς μας σε ποσοστό άνω του 50%.

Τελικά, η επιτυχία της ανωτέρω προσπάθειας λειτουργεί προς όφελος του Έλληνα πολίτη και της Ελληνικής κοινωνίας, καθώς η αύξηση των οργανικών θέσεων διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών μας, τόσο στο τμήμα του επιχειρησιακού τομέα όσο και στην κάλυψη των διοικητικών αναγκών τους.

Με τιμή,

Το ΔΣ

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη στο Νέστο ημεδαπός κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή
Επόμενο άρθροΕικαστική παρέμβαση στο νηπιαγωγείο Κρυονερίου από τον ζωγράφο, Γιάννη Κανίογλου