Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος του Αμυγδαλεώνα, κ. Δ. Πουρσαϊτίδης, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριο Λαζαρίδη για τις ενέργειες που έκανε με σκοπό την παρουσία γιατρού στο τοπικό Αγροτικό Ιατρείο δύο φορές την εβδομάδα.

Όπως αναφέρει ο κ. Πουρσαϊτίδης, «μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το Βουλευτή Π. Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριο Λαζαρίδη, σχετικά με το θέμα της κάλυψης θέσης Ιατρού στο Αγροτικό Ιατρείο Αμυγδαλεώνα, προκειμένου να γνωρίζουν οι κάτοικοι του Αμυγδαλεώνα ποια μέρα θα βρίσκεται ο Ιατρός στο Αγροτικό Ιατρείο, έχω να ανακοινώσω τα εξής: :

Αυτή την βδομάδα ο γιατρός θα βρίσκεται στον Αμυγδαλεώνα την προσεχή Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 .
Από Δευτέρα 4 Οκτωβρίου και μετά από ενέργειες του κ. Λαζαρίδη προς την 4η Υγειονομική Περιφέρεια ( Υ. ΠΕ. ), θα βρίσκεται γιατρός στο Αγροτικό Ιατρείο, δύο φορές την εβδομάδα. Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Με αυτόν τον τρόπο η εξυπηρέτηση των αναγκών μας θα είναι πολύ καλύτερη».
Και καταλήγει ο Πρόεδρος του Αμυγδαλεώνα στην ανάρτησή του: «Ευχαριστούμε το Βουλευτή Μακάριο Λαζαρίδη για την ακόμα καλύτερη λύση που βρέθηκε, καθώς και για όλες τις ενέργειες του και τη βοήθεια που πάντα προσφέρει στον Αμυγδαλεώνα!»

Προηγούμενο άρθροΔιαδικτυακή ενημέρωση με θέμα: «Εμβολιασμός Εφήβων για την Πανδημία Covid – 19»
Επόμενο άρθροΤο φυσικό αέριο έρχεται στην Ορεστιάδα