Και κάπως έτσι επιχειρήθηκε και ολοκληρώθηκε η 1η κατ’ οίκον διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καβάλας.

Με λίγα προβληματάκια λόγω ειδικών συνθηκών αλλά με καλό αποτέλεσμα στο τέλος. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τους δημοτικούς υπαλλήλους που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, τους εθελοντές που βοήθησαν για ακόμη μία φορά, την πάντα παρούσα Action Team, την Καίτη Καβακοπούλου, την Φωτεινή Κόγια, την Ανθή Χατζηφραντζή, την Έλσα Βακιρτζή-Κακουλίδου, την Σοφία Σαρρίδου, την Άννα τη Τσεντεμεΐδου, τον Μπάμπη Ηλιάδη, το Νίκο Δοξάκη και τους Στέλιο Παπαθανασίου, Γιώργο Μετάνη και Ιωάννη Παπαϊωάννου.

Επίσης, ευχαριστώ τον Παύλο Χαβιαρόπουλο και τον Σάββα Πυραλεμίδη που, αν και απουσίασαν λόγω έκτακτων συνθηκών, πάντοτε προσφέρουν ανιδιοτελώς την αγάπη και την βοήθειά τους στο Παντοπωλείο!

Θερμές ευχαριστίες και στην Χριστίνα Ταβουλτζίδου για την οργανωτική συνδρομή. Χωρίς τη συμβολή αυτών των ανθρώπων η σημερινή διανομή κατ’ οίκον θα ήταν από δυσχερής έως αδύνατη.

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος:Να καλύψει ο Δήμος τις ανάγκες μαθητών που δεν έχουν εξοπλισμό για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση των σχολείων
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Οριστικά τέλος στην ευρεία χρήση μασκών και γαντιών από τους πολίτες