O δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, ευχαριστεί και συγχαίρει δημόσια, όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και συνεισέφεραν ενισχύοντας το έργο της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς της 5ης Ιουλίου, στην περιοχή της Τ.Κ. Αντιφιλίππων.
Τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Καβάλας, Ελευθερούπολης και Χρυσούπολης, τις αντίστοιχες υπηρεσίες Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, καθώς και τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Ιάσμου, Νέας Ζίχνης και Ροδολίβους για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή τους. Στο ίδιο πλαίσιο ευχαριστεί θερμά, το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Παγγαίου, τους συνδημότες, καθώς και τους πολίτες από την ευρύτερη περιοχή που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο της πυρκαγιάς.

Ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστίες του δημάρχου προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ελευθερούπολης για την άμεση ανταπόκριση, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών Καβάλας, τη Διασωστική Ομάδα Καβάλας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τις δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΑΜ-Θ, Ιωάννη Βασιλειάδη, την Δασάρχη Καβάλας, Ζωή Γεωργούση και τον προϊστάμενο της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Καβάλας, Σταύρο Κιβράκη, οι οποίοι ήταν παρόντες κατά την κατάσβεση.

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε η υλοποίηση δημιουργίας υδατοδρομίου στο κεντρικό λιμάνι Καβάλας
Επόμενο άρθροΚεραυνοί άναψαν… φωτιές στην Χαλκιδική