Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Δ.Ν.ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε» για την εκ μέρους τους δωρεάν διάθεση μηχανήματος για τον καθαρισμό του δρόμου από τον οικισμό των ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ έως και των οικισμό του Κάστρου της Κοινότητας Λιμεναρίων!

Η συμβολή του εν λόγω μηχανήματος στον καθαρισμό του δρόμου ήταν πραγματικά κομβικής σημασίας!

Ευχόμαστε ο Άγιος Αθανάσιος να διαφυλάττει τον Πρόεδρο, το ΔΣ, τα στέλεχη αλλά και τους εργαζόμενους της εταιρείας, η οποία για ακόμη μια φορά απέδειξε έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο!!

Ευχαριστούμε, επίσης, και την εταιρεία χωματουργικών εργασιών του Σπύρου Μανιού για τη δωρεάν διάθεση της πλατφόρμας για τη μεταφορά του μηχανήματος για τον καθαρισμό του δρόμο από τον οικισμό των Λιμεναρίων έως και τον οικισμό του Κάστρου της Κοινότητας ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ!

Ευχαριστώ, τέλος, θερμά τα στελέχη της πολιτικής προστασίας του Δήμου, τους εργαζόμενους του Δήμου αλλά και όλους, αιρετους και μη, όσοι βοήθησαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες εξαιτίας των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών!

Όταν όλοι γινόμαστε μια γροθιά, τότε τα προβλήματα αντιμετωπίζονται αποφασιστικά και αποτελεσματικά!!!

Προηγούμενο άρθροΕπίδειξη ΚΑΡΠΑ και χρήσης απινιδωτή στο ΔΑΚ “Αλεξάνδρα Δήμογλου” από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Επόμενο άρθροΔιαψεύδει δημοσίευμα ο Σύλλογος Άγιος Αθανάσιος Κάστρου Λιμεναρίων Θάσου