Την έντονη αγανάκτηση τους εκφράζουν οι καταστηματάρχες της Καβάλας σχετικά με το κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης στις 12 τα μεσάνυχτα.

“Φοβόμαστε το μέλλον. Τι θα ακολουθήσει με όλες αυτές τις αλλαγές. Το μετά είναι πάντα πιο δύσκολο”, είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του σωματείου καφεζυθοπωλών Καβάλας, Γιώργος Βαφείδης.

Όσοι ασχολούνται με τον κλάδο της εστίασης χαρακτηρίζουν τα νέα μέτρα και το νέο ωράριο ως άδικα. “Αυτό είναι η χαριστική βολή στον κλάδο μας. Περιμέναμε όλα τα καταστήματα εστίασης, τα καφέ αυτό το 15νθήμερο. Ελπίζαμε στον εγχώριο τουρισμό και στους ντόπιους, περιμέναμε να ορθοποδήσουμε. Με το συγκεκριμένο μέτρο δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο. Είναι άδικο να πληρώνουν όλοι την παραβατικότητα κάποιων, σε πανελλήνιο επίπεδο”.

Ο κ. Βαφείδης επίσης σημείωσε πως: “Το πρόβλημα που δημιουργείται τώρα είναι ακόμα μεγαλύτερο. Στα καταστήματα μας, τηρούταν τα μέτρα, οι αποστάσεις κλπ τώρα όλος ο κόσμος δεν πρόκειται να επιστρέψει στα σπίτια μετά τις 12. Θα συγκεντρωθεί σε κοινόχρηστους χώρους που δεν μπορούν να ελεγχθούν”.

Μάλιστα πολλά καταστήματα του κλάδου που προσελκύουν κόσμο μετά τις 11 το βράδυ σκοπεύουν να αναστείλουν τη λειτουργία τους, γεγονός που θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο κύμα ανεργίας.

Πλέον όλοι περιμένουν και την στήριξη της κυβέρνησης. “Ας ελπίσουμε ότι θα ανακοινωθούν σύντομα και αποδοθούν άμεσα”.

Ακούστε όσα δήλωσε ο κ. Βεφείδης στο Lobby 101.8 από το 18.20

https://www.facebook.com/nownews.gr/videos/405086033844137/?t=18

Προηγούμενο άρθροΕξαφάνιση γυναίκας
Επόμενο άρθροΝοσοκομείο Καβάλας | 54 τα σημερινά αποτελέσματα των τεστ για κορωνοϊό