Νέο ράπισμα στο ηγετικό στέλεχος του ΠΑΜΕ, Πρόεδρο του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Καβάλας, κ. Ιωάννη Γιαγκίδη από τη Δικαιοσύνη.

Μετά την απόρριψη της αγωγής του για την αποβολή του από το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας ήρθε και η διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Θράκης που στέλνει οριστικά και αμετάκλητα στον κάλαθο των αχρήστων τη μήνυση που έκανε στα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Εργατών και Υπαλλήλων στον Κλάδο του Μετάλλου και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Καβάλας για δήθεν νόθευση της δημοσίευσης της Ανακοίνωσης – Πρόσκλησης της Εκλογικής τους Συνέλευσης στην τοπική εφημερίδα ΚΑΒΑΛΑ.

Το είδαμε κι αυτό! Πρόεδρος Σωματείου να στρέφεται εναντίον άλλου Σωματείου της δύναμης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου με σκοπό να ακυρώσει την εκλογική διαδικασία του και να σύρει στα ποινικά δικαστήρια τα μέλη της διοίκησής του, με την επίκληση ότι όλα γίνονται…. για την ομαλή πορεία του συνδικαλιστικού κινήματος στο Νομό Καβάλας.

Τώρα σειρά έχουν και θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη οι πράξεις του κ. Γιαγκίδη κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στις 27/9/2019, με τις οποίες ο ίδιος και η παρέα του έστειλαν την τότε Γενική Γραμματέα του Ε.Υ.Κ. στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

Προηγούμενο άρθροΧωρίς προβλήματα ξεκίνησαν τα μαθητικά δρομολόγια για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας
Επόμενο άρθροTake away: Τι αλλάζει από σήμερα – Πρόστιμα για παραμονή στους χώρους του καταστήματος