Απο την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ο Αντιπεριφεριάρχης Καβάλας Αλέξης Πολίτης απέδειξε ότι ειναι πρακτικός τύπος λέγοντας ότι οι λύσεις πρέπει να είναι άμεσες και αποτελεσματικές.

Πρόκειται για την αποκατάσταση του οδοστρώματος της εισόδου της Νέας Καρβάλης, το οποίο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, εγκυμονώντας κινδύνους για τους οδηγούς που διέρχονταν καθημερινά από εκεί.

Έτσι λοιπόν αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των κατοίκων της Ν. Καρβάλης αλλά και όλων των Καβαλιωτών που διέρχονται της Παλαιάς Εθνικής Οδού Καβάλας-Ξάνθης και θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια των οδηγών, άμεσα, με το που επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες, υλοποίησε έργο συντήρησης του οδικού δικτύου Καβάλας-Ξάνθης με κατασκευή νέου τάπητα σε όσα σημεία υπήρχαν καθιζήσεις και ρήγματα. Ένα πρόβλημα διαχρονικό στην ευρύτερη περιοχή σήμερα επιλύθηκε.

Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις και συνεχίζουμε τα έργα σε όλα τα επίπεδα. Άμεσα και αποτελεσματικά. Με επίκεντρο τους πολίτες και μόνο αυτούς ενώ ευχαρίστησε τις υπηρεσίες και τους συνεργάτες του για την τρομερή συνεργασία και το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Α. Πολίτης: «Ήταν δεκάδες

Το πρωί της Τετάρτης (2/3), λόγω και των καλών καιρικών συνθηκών, ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της εισόδου της Νέας Καρβάλης (από Καβάλα) μετά από συνεννόηση και συνεργασία του αντιπεριφερειάρχη, Αλέξη Πολίτη με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας της Νέας Καρβάλης, Νίκο Καρακεΐσογλου.

«Την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Ιανουαρίου είχα επισκεφθεί την Νέα Καρβάλη, κάνοντας μαζί με τον πρόεδρο μια εκτεταμένη αυτοψία για την κατάσταση του οδοστρώματος. Είδαμε το πρόβλημα, το οποίο ήταν μεγάλο κι έπρεπε να παρέμβουμε. Το δύσκολο ήταν οι θερμοκρασίες που επικρατούσαν στην περιοχή μας Ιανουάριο και Φεβρουάριο, οι οποίες ήταν απαγορευτικές για σωστή ασφαλτόστρωση. Από την πρώτη μέρα που μπορούσαμε να παρέμβουμε καταφέραμε να είμαστε εδώ και να αρχίσει το έργο. Υπήρχε κίνδυνος για τα οχήματα από την κακή κατάσταση του οδοστρώματος, ήταν δεκάδες τα μηνύματα και τα δίκαια παράπονα των πολιτών και ενεργήσαμε με πολύ γρήγορα αντανακλαστικά. Έχουμε πλήρη εικόνα του έργου και της ποιότητάς του. Θα τοποθετηθεί άσφαλτος υψηλής ποιότητας», τόνισε στις δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Αλέξης Πολίτης.

Ν. Καρακεΐσογλου: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Πολίτη, ο οποίος με το που ανέλαβε τα καθήκοντά του ασχολήθηκε με το θέμα και έδωσε τη λύση…»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Καρβάλης, Νίκος Καρακεΐσογλου, εξήρε την άμεση αντίδραση του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας για την επίλυση του προβλήματος, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του:

Νίκος Καρακεΐσογλου
«Ένα χρόνιο και σοβαρό πρόβλημα της Νέας Καρβάλης λύνεται μετά από ανάδειξη του θέματος, συνεργασία και το αποτέλεσμα είναι η πράξη που τη βλέπουμε σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Πολίτη, ο οποίος με το που ανέλαβε τα καθήκοντά του ασχολήθηκε με το θέμα και έδωσε τη λύση. Το έργο θα επεκταθεί μέχρι το κέντρο της Νέας Καρβάλης και πολλά προβλήματα που είχαμε με ατυχήματα, ειδικά με δίκυκλα, πιστεύω θα σταματήσουν. Η ανάδειξη της Νέας Καρβάλης είναι ένας σημαντικός παράγοντας γιατί αναπτύσσεται διαρκώς. Γίνονται ξενοδοχειακές μονάδες πρέπει η εικόνα της να είναι όσο το δυνατό καλύτερη».

Προηγούμενο άρθροΠρος αποκατάσταση το καμένο κτίριο στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας
Επόμενο άρθροΓραφείου Εθελοντών Δήμου Καβάλας