Έρευνα στην κατοικία 55χρονου έφερε στο φως 27 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 27 κιλών και 925 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη τύπου “σοκολάτα” βάρους 590 γραμμαρίων και μια συσκευασία με 0,7 γραμμαρίου κοκαΐνης.

Στα… μισά του δρόμου έδωσαν ραντεβού οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. από την Κοζάνη και της Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας, για να βάλουν τέλος στην δράση ενός 50χρονου Έλληνα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης στη Μακεδονία με έδρα μια περιοχή της Θεσσαλονίκης!

Εκεί οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση και ακινητοποιήθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ύποπτος, μέσα στο οποίο βρέθηκαν δυο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 24,5 γραμμαρίων, αρκετές για να συλληφθεί και να κατασχεθεί το όχημα. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του σε συνεργασία με αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, όπου κατασχέθηκαν άλλες 27 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 27 κιλών και 925 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες που περιείχαν κατεργασμένη κάνναβη τύπου “σοκολάτα” βάρους 590 γραμμαρίων και μια συσκευασία με 0,7 γραμμαρίου κοκαΐνης.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν, ακόμη, μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα κάνναβης, δυο κάρτες με υπολείμματα κοκαΐνης και κατασχέθηκαν 870 ευρώ. Ο 50χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Πηγή :ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Προηγούμενο άρθροΤα «αθώα» συμπτώματα του καρκίνου στην χολή – Κλειδί ο έγκαιρος εντοπισμός τους
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Θετική η ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην χαλαζική προστασία με εναέρια μέσα της Π.Ε. Καβάλας