unnamed-20

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Προκριματικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8-9 Οκτωβρίου, στο οποίο έλαβε μέρος και ο ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας. Στους αγώνες συμμετείχαν σύλλογοι της Βορείου Ελλάδας με συνολικά 442 αθλητές με το επίπεδο να είναι εξαιρετικό υψηλό.

Σημειώνουμε ότι οι 8 αθλητές από κάθε κατηγορία που προκρίθηκαν στην συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς και στην αντίστοιχη διοργάνωση της Νοτίου Ελλάδας θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων –κορασίδων τον Νοέμβριο στη Χαλκίδα.

Ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας για μια ακόμη φορά έδειξε ότι αποτελεί ιδιαίτερα υπολογίσιμη δύναμη στα αθλητικά δρώμενα. Και αυτό γιατί πέντε (5) αθλητές του συλλόγου από τους 9 συνολικά που αγωνίστηκαν, κατάφεραν και προκρίθηκαν επάξια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ο ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές: Λαμπαδίτη Γεώργιο, Αντωνιάδη Κίμων-Αλέξανδρο, Αγγή Παναγιώτη, Ιωάννου Πασχάλη, Ιωάννου Ηλιάνα, Καραμάνη Δημήτριο, Τριανταφυλλίδου Μαρία, Δουμάνη Στέφανο, Καλογερόπουλο Άγγελο.

Από τους παραπάνω αθλητές προκρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων –κορασίδων οι: Αντωνιάδης Κίμων-Αλέξανδρος, Αγγής Παναγιώτης, Ιωάννου Πασχάλης, Ιωάννου Ηλιάνα, Καραμάνης Δημήτριος.

Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να υπογραμμίσουμε είναι το ότι το επίπεδο των αγώνων ήταν εξαιρετικά υψηλό. Από την πλευρά τους οι αθλητές του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας ένας προς ένα, απέδειξαν ότι έχουν ψυχή και δύναμη καθώς αγωνίστηκαν με σθένος και προσήλωση απέναντι σε αρκετές ατυχίες και αντιξοότητες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αξίζει να αναφερθεί ότι κάποιοι από τους αθλητές του συλλόγου αγωνίστηκαν έχοντας περάσει πρόσφατους τραυματισμούς και κάποιοι μπήκαν στο αγωνιστικό τερέν με εποχιακή ασθένεια, γεγονότα που στέρησαν την ομάδα από ακόμα περισσότερες προκρίσεις. Πραγματικά όταν υπάρχουν τέτοιοι δυναμικοί αθλητές,με ήθος, αξίες, επιμονή και αθλητικό πνεύμα η ενδεχόμενη νίκη αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία και η ενδεχόμενη ήττα ώθηση για εξέλιξη. Τέλος ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας θέλει να συγχαρεί τους (5) πέντε αθλητές του, για την πρόκριση τους και οι οποίοι θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από τις 4-6 Νοεμβρίου στη Χαλκίδα

Προηγούμενο άρθροΠαράνομη χαρτοπαιχτική λέσχη στις Σέρρες- Συνελήφθησαν 9 εργαζόμενοι και 32 παίκτες
Επόμενο άρθροΠαγώνουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο