Προς
Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου
Επικεφαλείς Δημοτικών παρατάξεων

Θέμα: Εν αμφιβόλλω η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Καβάλας;

Κύριε Πρόεδρε,
Έχει καταντήσει καθεστώς για την διοίκηση Μουριάδη η δημιουργία προβλη-μάτων με εργαζομένους που δυναμιτίζει την λειτουργία κρίσιμων δομών του δήμου Καβάλας.
Το παρακολουθήσαμε με τις σχολικές καθαρίστριες, επαναλήφθηκε με τους εργαζομένους του προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι, με τους καθηγητές του δημοτικού Ωδείου.
Η επιλογή του κυρίου Μουριάδη να δημιουργεί ακραίες καταστάσεις σύγκρου-σης ή να μην λαμβάνει μέριμνα έγκαιρα, αδιαφορώντας για τους κινδύνους που μπορεί να ενέχει αυτή του η συμπεριφορά για τους ωφελούμενους των δομών αυτών μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει.
Τελευταία επιλογή του η λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών όπου σε περίοδο πανδημίας, στην καρδιά του χειμώνα, τίθεται σοβαρό θέμα στην ασφα-λή λειτουργία τους.
Αδυνατώ να αντιληφθώ πως ενώ ήταν ήδη γνωστό στην διοίκηση Μουριάδη πως οι βρεφονηπιακοί σταθμοί λειτουργούσαν με την ενεργή συμμετοχή και εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας των οποίων η εργασιακή σχέση θα έληγε στης 17-02-2022, δεν έκανε ότι έπρεπε για να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία τους;
Σε μια περίοδο μάλιστα που εργαζόμενοι, βρέφη, οικογένειες ωφελούμενων, το σύνολο της κοινωνίας δηλαδή, χρειάζονται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, λόγω της οικονομικής κρίσης και της πανδημίας, την στήριξη της συνοχής της ελληνικής οικογενείας.
Κύριε πρόεδρε, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας και δεδομένου πως το συγκεκριμένο θέμα αγγίζει το σύνολο της Καβαλιώτικης κοινωνίας, παρακαλώ να εισαγάγετε το θέμα για συζήτηση ως έκτακατο, στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο για να αναζητηθούν λύσεις του συγκεκριμένου προβλήματος. Για την δημοτική παράταξη Συνεργασία για την Καβάλα Ξανθόπουλος Νικόλαος

Προηγούμενο άρθροΑποχαιρετιστήρια επιστολή του Φιλήμων Ξουλόγη
Επόμενο άρθροΝ. Παναγιωτόπουλος: Τα Rafale μπορούν να επιχειρήσουν άμεσα και απρόσκοπτα