Το Επιμελητήριο Καβάλας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων, σας ενημερώνει για την πραγματοποίηση δύο προγραμμάτων on-line κατάρτισης στα εξής θέματα:
On line Course: Εισαγωγή στις Ηλεκτρονικές Πωλήσεις – E-shop Basics,
Δευτέρα 15/06/2020, 18:00-20:00
On line Course: Διαφήμιση, Προβολή & Προώθηση για Ιδιοκτήτες E-shop,
Τετάρτη 24/06/2020, 18:00-20:00
Εισηγητής των προγραμμάτων είναι ο κ. Αγγελάκης Ιωάννης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έχουν μια εικόνα σχετικά με το πώς μπορούν ν’ αξιοποιήσουν το internet και τις νέες τεχνολογίες προκειμένου να διαθέτουν (τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους) ηλεκτρονικά και σε όσους διατηρούν e-shops και επιθυμούν να εξελίξουν, ανανεώσουν και ενισχύσουν την ηλεκτρονική τους παρουσία μέσω σύγχρονων προωθητικών ενεργειών με στόχο την αύξηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων.
Τα Διαδικτυακά (On-line) Εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιούνται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.zoom.us. Γίνονται σε πραγματικό χρόνο και καλύπτουν όλη την θεματολογία με ερωτήσεις – απαντήσεις και διαδραστικές ασκήσεις.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχονται δωρεάν από το Επιμελητήριο Καβάλας για τα μέλη του. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 με αποστολή της αίτησης συμμετοχής στο info@chamberofkavala.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 6932526096 κ. Ιωάννη Κούτρα, υπεύθυνο Γ.Ε.ΜΗ-Υ.Μ.Σ.-Κ.Υ.ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Επιμελητηρίου, στο τηλέφωνο 2510 222212 (εσωτ. 4) κα. Σούζη Μαυρομμάτη ή στο (εσωτ. 11) κα. Δέσποινα Παρασύρη και στο email info@chamberofkavala.gr

Προηγούμενο άρθροΚ. Αντωνιάδης | Αποδεικνύεται η αναγκαιότητα να συμπεριληφθεί η Π.Ε. Καβάλας στην εναέρια αντιχαλαζική προστασία
Επόμενο άρθροΕπαναλειτουργούν οι δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας