epimelitirio-1024x650

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, σας ενημερώνει μεταξύ των ημερομηνιών 30 Μαρτίου- 02 Απριλίου 2017 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνή Έκθεση « ANKARA FURNITURE FAIR » από την εταιρία    İstanbul Trade Fairs Inc-Pozitif Fuarcılık Inc.  και στην Τουρκία- Ankara – στο  Ankara Congresium International Convention & Exhibition Centre –  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.
Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς:  Έπιπλα σπιτιού, κρεβατοκάμαρες, παιδικά έπιπλα, τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, πολυθρόνες και αξεσουάρ για έπιπλα.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (29 Μαρτίου 01 Απριλίου 2017 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (29 Μαρτίου 01 Απριλίου 2017) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://ankara.cnrimob.com/index.aspx?ln=2

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία .

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την  αίτηση και να  την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 20.03.2017 στο φαξ 2310 254 448 ή στο e-mail   selanik@ekonomi.gov.tr, TURKISH CONSULATE GENERAL,

COMMERCIAL ATTACHE  OFFICE

43, Tsimiski Str. 546 23 THESSALONIKI/GREECE

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Καβάλας Enterprise Europe Network κα Σούζη Μαυρομμάτη τηλ. 2510 222212 εσωτ. 4 και στο site του Επιμελητηρίου www.kcci.gr.

 

 

Ο Πρόεδρος

Άγγελος Τσατσούλης

Προηγούμενο άρθροΔΕΥΑΚ Καβάλας | Προμήθεια Βυτίου Υγρών Τροφίμωφν
Επόμενο άρθροΜε 560 καταστήματα ο όμιλος Σκλαβενίτη