kavala-xioni

Νέα προβλήματα δημιουργεί στο οδικό δίκτυο των νομών Καβάλας και Δράμας η χιονόπτωση που σημειώνεται από το πρωί στην Ανατολική Μακεδονία. Από τα ξημερώματα, μετά τη νέα επιδείνωση του καιρού, εκ νέου τα συνεργεία των δήμων ρίχνουν αλάτι και προσπαθούν να διατηρήσουν τους κεντρικούς δρόμους ανοικτούς.

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το ΤΕΙ Αν.Μακεδονίας καθώς και όλες οι δομές του Δ.Π.Θ. Κλειστοί παραμένουν και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Καβάλας.
Σοβαρά είναι τα προβλήματα στο νησί της Θάσου από χθες, ιδιαίτερα στην περιοχή της Παναγίας.

Ανοικτή παραμένει η Εγνατία οδός, ανοικτός είναι ο Άγιος Σίλας καθώς και η πρόσβαση στο Νοσοκομείο Καβάλας.
Οι θερμοκρασίες παραμένουν χαμηλές έως τους -6 βαθμούς Κελσίου.

Χωρίς νερό παραμένουν νοικοκυριά σε όλο το νομό Καβάλας από πάγωμα και σπάσιμο των σωλήνων ύδρευσης, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Μετ’ εμποδίων γίνονται τα δρομολόγια του αστικού και του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που αντιμετωπίζει η περιοχή μας τα τελευταία 24ωρα, η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας επισημαίνει στους πολίτες να παραμένουν σε κλειστούς θερμαινόμενους χώρους και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και τις εργασίες σε εξωτερικό χώρο
Οι οδηγοί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, την οδήγηση κατά τη νύχτα, σε ολισθηρούς και δύσβατους δρόμους, και να προτιμούν τις κεντρικές οδικές αρτηρίες. Επιπλέον σημεία οδών τα οποία είναι γνωστά για την επικινδυνότητά τους θα πρέπει να αποφεύγονται και να εξετάζεται η χρήση εναλλακτικών διαδρομών (π.χ. αποφυγή «Τόσκας» μέσω χρήσης του κόμβου Αγ. Ανδρέα & της Εγνατίας Οδού προς Καβάλα) και να ενημερώνονται από την αστυνομία.

Προηγούμενο άρθροΧιόνισε για δεύτερη φορά στην πόλη της Δράμας
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση για τους άστεγους