%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%b9%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%831471537735

Με την υφυπουργό Οικονομικών κ. Παπανάτσιου συναντήθηκε στο υπουργείο η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα για το παλιό Νοσοκομείο όπου υπήρξε θετικό κλίμα σε ότι αφορά την παραχώρηση του κτιρίου στον Δήμο Καβάλας.

Σύμφωνα με την κ. Τσανάκα στην συνάντηση έγιναν κάποια βήματα προόδου για το θέμα αυτό καθώς είναι ένα πάγιο αίτημα του Δήμου Καβάλας για την αξιοποίηση του κτιρίου δεδομένου ότι υπάρχει ένα master plan για την αξιοποίηση συνολικά του κτιριακού συγκροτήματος. Η δήμαρχος Καβάλας αναμένεται να έχει και νέα συνάντηση με την κ. Παπανάτσιου καθώς η υφυπουργός ζήτησε επιπλέον στοιχεία από τον Δήμο Καβάλας πάνω στο θέμα αυτό. Ήδη στον Δήμο Καβάλας συγκεντρώνονται νέα στοιχεία για να προσκομιστούν στο υπουργείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το οικόπεδο ανήκει 100% στον Δήμο Καβάλας ο οποίος αναγνωρίζει μόνον το 20% των κτιριακών εγκαταστάσεων στο δημόσιο και αφορούν αποκλειστικά το νέο κτίριο για τις υγειονομικές υπηρεσίες.

Προηγούμενο άρθροΕνισχύονται τα ελληνικά ομόλογα, πέφτουν οι αποδόσεις τους
Επόμενο άρθροΟδεύει προς ακόμη μία παράταση το θέμα συμβάσεων ΕΟΠΥΥ – επαγγελματιών ειδικής αγωγής