Επανεξελέγη με μεγάλη διαφορά η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καβάλας κ. Ματίνα Τσούτσα στις εκλογές του Σαββάτου. Η ίδια δεσμεύτηκε να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η εκλογική διαδικασία έγινε το Σάββατο και στις αρχαιρεσίες συμμετείχαν τρεις παρατάξεις. Η Παγκαβαλιώτικη Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων Ν. Καβάλας η οποία πρόσκειται στην ΠΑΣΚΕ, η Ταξική Ενότητα που πρόσκειται στο ΠΑΜΕ και οι Ανεξάρτητοι Συνδικαλιστές που πρόσκεινται στη Νέα Δημοκρατία. Σ’ αυτές τις εκλογές η παράταξή μας κατάφερε να αυξήσει τη δύναμή της, εκλέγοντας 13 μέλη ενώ ως τώρα ήμασταν 12. Η Ταξική Ενότητα εξέλεξε 1 μέλος και οι Ανεξάρτητοι Συνδικαλιστές επίσης 1 μέλος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αντιπροσώπους των σωματείων μας που μας εμπιστεύτηκαν. Εμπιστεύτηκαν την ηγεσία του εργατικού κινήματος στο νομό μας, σ’ αυτήν τη δύσκολη συγκυρία και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για τα δικαιώματά τους».

ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

Πρόσθεσε ότι «η αλήθεια είναι ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, έχουν γίνει δυσκολότεροι για όλους και πολύ περισσότερο για τους εργαζόμενους. Τα προβλήματα είναι πολλά, παρ’ όλα αυτά είμαστε δίπλα τους, προσπαθούμε όπου μπορούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γι’ αυτό και είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα των εκλογών. Δείχνει ότι ο κόσμος μας εμπιστεύεται και είμαστε δίπλα του οποιαδήποτε στιγμή το ζητήσει γι’ αυτά τα δύσκολα εργασιακά δικαιώματα που όσο πάνε και δυσκολεύουν εμάς και τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα».

Προηγούμενο άρθροΤο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Θρακικής Εστίας Καβάλας
Επόμενο άρθροΈλενα Σώκου: Ενωμένη και κερδισμένη η ΝΔ στον Έβρο