Επαναλειτουργούν τα ΚΑΠΗ της Καβάλας για τους ηλικιωμένους ανακουφίζοντας τους. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» κ. Ανέστη Δημητριάδη η είσοδος επιτρέπεται μόνον στους εμβολιασμένους.

Συγκεκριμένα είπε ότι «μετά από αρκετό χρονικό διάστημα που υπολειτουργούσαν τα ΚΑΠΗ –στην Καβάλα παρείχαν κάποιες υπηρεσίες- ήρθε μια απόφαση από την κυβέρνηση που δίνει το δικαίωμα στους Δήμους που θέλουν να τα ανοίξουν. Αυτό θα γίνει κάτω από συγκεκριμένες προδιαγραφές με συγκεκριμένους νόμους. Θα μπαίνουν μέσα μόνο οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας και αυτοί που έχουν πιστοποιητικό νόσησης. Θα γίνουν ειδικές ρυθμίσεις μέσα στους χώρους των ΚΑΠΗ, θα υπάρξουν οι κατάλληλες αποστάσεις στα τραπέζια με τις καρέκλες που προβλέπει το πρωτόκολλο, θα γίνεται έλεγχος πιστοποιητικών στην είσοδο, θα υπάρχει και συγκεκριμένη ώρα που θα κάθεται ο καθένας ώστε να υπάρξει ανανέωση χώρου, θα είναι ανοιχτά τα παράθυρα. Υπάρχουν κινήσεις που πρέπει να γίνουν».

ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ

Πρόσθεσε ότι «μετά από απόφαση του δημάρχου, τα 6 ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας, δηλαδή τα 4 της πόλης, της Καρβάλης και των Κρηνίδων, θα ανοίξουν μέσα στο Μάρτιο. Τα δύο περιφερειακά και δύο της πόλης θα ανοίξουν 1 Μαρτίου και τα άλλα δύο, αφού δούμε πώς θα είναι η κατάσταση με τον κορωνοϊό, αναμένεται να ανοίξουν μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Τα ΚΑΠΗ είναι ένας θεσμός που δίνει ανάσα σε κάποιους συντοπίτες μας. Ευελπιστούμε και με τη βοήθεια των ίδιων των συμπολιτών μας, να τηρηθούν όλα τα μέτρα για να μπορέσει να μπουν σε λειτουργία. Οι υπάλληλοι των ΚΑΠΗ επιστρέφουν στις θέσεις, είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να δώσουμε αυτήν τη διέξοδο στους ηλικιωμένους».

Προηγούμενο άρθροΚαθημερινό μποτιλιάρισμα στη Σαππαίων και πρόβλημα για τα αστικά λεωφορεία λόγω των παράνομων παρκαρισμάτων
Επόμενο άρθροTwitter: Δείτε πόσο αυξήθηκαν οι ενεργοί χρήστες και τα διαφημιστικά έσοδα