Στις 26 και 27 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε στη Θάσο επίσκεψη τεσσάρων (4) δημοσιογράφων από ΜΜΕ της Ρουμανίας:
Τους δημοσιογράφους συνόδευε ο Προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας, κ. Γεώργιος Σταφυλάκης.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ταξιδιού εξοικείωσης στους σημαντικότερους προορισμούς του οδικού (κυρίως) τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα, που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ της Ρουμανίας.
Ειδικότερα οι δημοσιογράφοι εκπροσωπούσαν τα παρακάτω ΜΜΕ της Ρουμανίας:

  1. Τον πρώτο σε τηλεθέαση ειδησεογραφικός τηλεοπτικός σταθμό της Ρουμανίας (Antena 3).
    2.Το πρώτο σε επισκεψιμότητα και επιρροή, τουριστικό blog της Ρουμανίας-Imperator Travel (280.000 users, 470.000 impressions/month).
    3.Το ενημερωτικό site Wallstreet.ro, το οποίο είναι από τα πλέον σημαντικότερα σε θέματα οικονομίας-επιχειρηματικότητας (1.632.000 views/month, 1.077.000 unique visitors/month).
    Πραγματοποιήθηκαν συνδέσεις και ρεπορτάζ, καθώς και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους συμμετέχοντες.
    Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:
    «Ευχαριστούμε θερμά τον Προϊστάμενο του Γραφείου ΕΟΤ τη Ρουμανίας, κ. Γεώργιο Σταφυλάκη για την διοργάνωση του ταξιδιού και την προσέλευση των δημοσιογράφων, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για την εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Θάσου κ. Αλέξανδρο Γκάγκο και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Θάσου κ. Πάρη Παρασχούδη για την οργάνωση της επίσκεψης του κ. Σταφυλάκη και των δημοσιογράφων στη Θάσο, καθώς και τον κ. Μιτζάλη Αντώνη, ιδιοκτήτη της ξενοδοχειακής μονάδας «Μακρύαμμος» για την άψογη φιλοξενία τους».
Προηγούμενο άρθροΈκθεση του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας
Επόμενο άρθροEnergean: με το Stena Icemax οι νέες γεωτρήσεις στο Ισραήλ