Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παγγαίου Γιώργος Γερομάρκος, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην Ελευθερούπολη.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης, συζήτησε με τον διοικητή κ. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο καθώς και με το υπόλοιπο προσωπικό, τις προτάσεις μας για την διοίκηση και την ανάπτυξη του Δήμου μας. Έγινε λόγος για τις συνεργασίες που υπάρχουν και πώς μπορούν να βελτιωθούν, με τις Δημοτικές Υπηρεσίες.

Ειδική αναφορά έγινε για την  πολιτική προστασία, τον ρόλο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, καθώς και τις ενέργειες πρόληψης, συντονισμού και γενικότερης  προετοιμασίας  που απαιτούνται για μεγαλύτερη και έγκαιρη αποτελεσματικότητα σε προβλήματα της καθημερινότητας και σε έκτακτες καταστάσεις.

Συζητήθηκαν τέλος, τα χρόνια και δυσεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, λόγω έλλειψης προσωπικού και ανεπαρκούς χρηματοδότησης.

Ως Παράταξη, ευχαριστούμε τον κ. Διοικητή και το προσωπικό για την υποδοχή, τη φιλοξενία και το χρόνο που διέθεσαν.

Συνεργαζόμενοι όλοι και με διακριτούς τους ρόλους, μπορούμε να πετύχουμε Πολλά.

Προηγούμενο άρθροΒγήκε και η εγκύκλιος για το πρόβλημα των συνταξιούχων στην Καβάλα με την απαίτηση του τ.ΙΚΑ να επιστρέψουν το οικογενειακό επίδομα έντοκα
Επόμενο άρθροΕΛ.ΤΑ.: Κλείνουν καταστήματα σε όλη την Ελλάδα – Κλείνει το κατάστημα στη Ν.Καρβάλη