ΓΣΕΕ-Σύσκεψη-778x580

Ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε. κ. Παναγόπουλος Γιάννης πραγματοποίησε σήμερα η επίσκεψή στην Καβάλα με θέμα τα εργασιακά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στους εργαζόμενους στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων. Στις 5.30 το απόγευμα είχε σύσκεψη με τα Σωματεία της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Καβάλας όπου τους ζήτησε να ενισχύσουν τον αγώνα των απολυμένων της Βιομηχανίας.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε νωρίτερα τόνισε πως το μεγάλο πρόβλημα προέκυψε με την ΒΦΛ, από την στιγμή που εκδηλώθηκε η επίθεση στους εργαζόμενους με μεθόδους μαφίας, που είναι έξω από το εργατικό δίκαιο.
Πρόσθεσε πως η Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Χημικές Βιομηχανίες και η ΓΣΕΕ είναι στο πλευρό των εργαζομένων και στον δίκαιο και εμβληματικό αγώνα τους. «Α κερδίσουν οι πρακτικές μαφίας θα ανοίξουν οι ορέξεις των εργοδοτών σε όλη τη χώρα που θα βρίσκουν διάφορα παράθυρα για αν φορτώνουν στους εργαζόμενους ανύπαρκτα αδικήματα και να απολύουν χωρίς αποζημιώσεις ενώ θα ανακυκλώνουν τους εργαζομένους για λίγους μήνες» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σήμερα το απόγευμα, πριν λίγη ώρα, ο κ. Παναγόπουλος στην συνάντηση όλων των Σωματείων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου, τους ζήτησε να συμπαρασταθούν στον αγώνα των εργαζομένων της ΒΦΛ.

Προηγούμενο άρθροΠλειστηριασμοί: Στο σφυρί 21 ακίνητα από την εφορία
Επόμενο άρθροΜόνιμος πλοηγός στην Καβάλα