Την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021, επισκέφθηκε τη Νήσο Θάσο ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.
Πραγματοποιήθηκε αρχικά συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και του Περιφερειάρχη ΑΜΘ στο Γραφείο του Δημάρχου στο Δημαρχείο και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο κτήριο «Καλογερικό».

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Δήμου Θάσου οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιακών και Πολεοδομίας κ. Σταύρος Τσολάκης, Περιβάλλοντος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας κ. Ευστράτιος Πυρήνας και οι Διευθύντριες Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δήμητρα Αργυρού και Περιβάλλοντος και Καθαριότητας κα. Παναγιώτα Γεωργίτση.
Επίσης συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημήτρης Μανίτσας και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Κωνσταντίνος Μανίτσας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εξέλιξη των έργων της Περιφέρειας ΑΜΘ στη Θάσο, καθώς και την ωρίμανση και κατάθεση προτάσεων ένταξης και χρηματοδότησης έργων από την Περιφέρεια ΑΜΘ. Ειδική αναφορά υπήρξε στην τουριστική προβολή της Θάσου από την Περιφέρεια ΑΜΘ και οι δυνατότητες βελτίωσης της.

Ο Δήμαρχος Θάσου ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη για την επίσκεψή του στη Θάσο και για το ενδιαφέρον του, ανανέωσαν δε το ραντεβού για μια πιο αναλυτική συζήτηση των ζητημάτων που αφορούν τη Θάσου, παρουσία περισσοτέρων υπηρεσιακών στελεχών, το φθινόπωρο του 2021.

Προηγούμενο άρθροΈτσι θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι μόνο για εμβολιασμένους – Τι ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου
Επόμενο άρθροΔιανομή τροφίμων μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ απο τον Δήμο Καβάλας