Την Έκθεση Καλλιτεχνικών Έργων μαθητών του 4ου ΕΠΑΛ επισκέφθηκε την Τετάρτη 11 Μαΐου ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Οι δεκάδες πίνακες ζωγραφικής δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ» (ΜΝΑΕ), που έχει ως θέμα: «Η Τέχνη στο σχολείο».

Η διευθύντρια του σχολείου Αγγελική Καρανάσιου, η υποδιευθύντρια Κυριακή Λαζάρου, οι μαθητές-καλλιτέχνες και οι καθηγητές καλλιτεχνικών μαθημάτων υποδέχθηκαν και ξενάγησαν τον Δήμαρχο στην Έκθεση, ενώ, την ίδια ώρα, άλλοι μαθητές έδιναν συναυλία στην αυλή του σχολείου.

Το εν λόγω Πρόγραμμα υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα Σχέδια Δράσης του Προγράμματος «ΜΝΑΕ έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη της προσωπικότητας, της κοινωνικότητας, των δεξιοτήτων, της συνεργασίας μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών.

Στόχος είναι ο εμπλουτισμός της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην Επαγγελματική Εκπαίδευση, η επαύξηση του κύρους και της ελκυστικότητάς της, η ανακατασκευή προκαταλήψεων και η εξωστρέφεια.

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη σπουδαστών του ΔΙΕΚ Καβάλας στη Διεύθυνση Πολιτιστικού Τουρισμού και Ανάπτυξης της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ
Επόμενο άρθροΠαράδοση αυτόματων απινιδωτών στα Σχολικά Συγκροτήματα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Θάσου