Επίσκεψη Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Καβάλας στον αυτόνομο μηχανισμό Seatrac στην παραλία Κεραμωτής του Δήμου Νέστου.

Ο Σμάραρδος Κρεμμύδας, Πρόεδρος Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Νομού Καβάλας δήλωσε:

«Σήμερα βρισκόμαστε στην παραλία της Κεραμωτής του Δήμου Νέστου της ενότητας Καβάλας, σε μια πυκνόφυτη έκταση ,σε μια παραλία που υπάρχει προσβασιμότητα η οποία δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με αναπηρία (Αμεα) να έρθουν και να απολαύσουν τα καλοκαιρινά τους μπάνια, τη θάλασσα, τον ήλιο.

Υπάρχει ο αυτόνομος μηχανισμός πρόσβασης στη θάλασσα ο οποίος είναι εδώ μπροστά μας και εξυπηρετεί τα άτομα με κινητική αναπηρία.

Είναι μια ακόμα παραλία που εδώ στο Δήμο Νέστου μπορούν τα άτομα με κινητική αναπηρία να απολαμβάνουν αυτό που μερικά χρόνια πίσω ήταν κάτι αδιανόητο, ένα όνειρο απατηλό, να μπορούν ισότιμα και ισόνομα να απολαμβάνουν το μπάνιο τους. Υπάρχει, παράλληλα, και αναψυκτήριο πλησίον της συγκεκριμένης προσβάσιμης παραλίας.

Μπορεί κάποιος να απολαύσει το αναψυκτικό του και αυτό δίνει την ιδιαίτερη δυνατότητα με όλες τις παροχές μπορεί, παράλληλα, να χρησιμοποιεί το αναψυκτήριο ούτως ώστε να απολαμβάνει αυτός που στην ουσία προσφέρει ο αυτόνομος μηχανισμός».

Προηγούμενο άρθροΔήμος Τουλκίδης | “Η εστίαση και ο τουρισμός δέχονται πλήγμα που σε πολλές περιπτώσεις θα είναι ανεπανόρθωτο”
Επόμενο άρθροΗ ΟΕΒΕ Καβάλας καλεί τα μέλη της να δείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης αναφορικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας στις επιχειρήσεις τους