ΝΔ-Καβάλα

Κλιμάκιο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Βουλευτή Σερρών κ. Κώστα Καραμανλή, καθώς και τους βουλευτές κ. Κουκοδήμο, κ. Κόνσολα, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θόδωρο Μαρκόπουλο, Περιφερειακούς Συμβούλους και τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ν.Δ. Καβάλας κ. Χαράλαμπο Δράκο, περιόδευσε χθες στο Νομό Καβάλας.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιελάμβανε επισκέψεις σε αγροτικούς συνεταιρισμούς και επιχειρήσεις, σε κοινωνικές δομές , σε εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα, με σκοπό να αναδείξουν τα τοπικά προβλήματα της περιοχής αλλά και τις ενδογενείς και κυρίως τις τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες, τα προβλήματα αλλά και η σημαντική συμβολή δομών κοινωνικής πρόνοιας.

Ο κ. Κώστας Καραμανλής κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου σημείωσε πως αναλυτικά ενημερώθηκαν για όλα τα ζητήματα του Ν. Καβάλας τα οποία κατέγραψαν και ως Κυβέρνηση θα προωθήσουν την επίλυση τους. Μάλιστα παραδέχθηκε ότι επί ημερών κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας έγιναν λάθη τα οποία πρόκειται να διορθωθούν.

Προηγούμενο άρθροΕντοπίστηκε εμπλεκόμενος απάτης σε βάρος επιχειρήσεων της Καβάλας
Επόμενο άρθροΑγώνας Night City Run αύριο στη Καβάλα