Το αρτιότερο στάδιο για αγώνες στίβου σε ολόκληρη την βόρεια Ελλάδα, είναι πλέον αυτό της Ελευθερούπολης, μετά και την ολοκλήρωση του έργου «Επίστρωση με συνθετικό τάπητα (ταρτάν) του στίβου του γηπέδου Ελευθερούπολης», προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

Το έργο περιελάμβανε την επίστρωση με συνθετικό τάπητα (ταρτάν) των 8 διαδρόμων μήκους και του χώρου αθλημάτων στίβου στο γήπεδο Ελευθερούπολης. Επισημαίνεται ότι είναι ένα από τα ελάχιστα στάδια με 8 διαδρομές σε ολόκληρη την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Η συνολική επιφάνεια του συνθετικού τάπητα του στίβου είναι 6.200 τ.μ.. Φυσικά προηγήθηκαν όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής στο χώρο. Όλες οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν πληρούν στο έπακρο τις προϋποθέσεις που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Στίβου (IAAF).

Με το έργο αυτό αναδεικνύεται ένας ακόμη πόλος αθλητισμού για τους νέους μας που θα περιλαμβάνει όλα τα αθλήματα στίβου και θα μπορεί να φιλοξένει αγώνες στίβου, εθνικά πρωταθλήματα και διεθνή meetings στίβου. Παράλληλα δημιουργήθηκε και ένα σύγχρονο προπονητήριο ρίψεων.

Και φυσικά τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την μελέτη και την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας μας.
Με πολλή προσοχή και λίγη υπομονή ακόμη σε λίγες ημέρες, μετά την λήξη των περιοριστικών μέτρων το στάδιο θα είναι στην διάθεση των συμπολιτών μας !!!!

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός: «Μαύρη» ημέρα με 121 θανάτους – 1.747 νέα κρούσματα – Στους 606 οι διασωληνωμένοι
Επόμενο άρθροΕΟΔΥ: 27 κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε Καβάλας για σήμερα Σάββατο 28/11