Περί τα 22 κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην Δομή Ασημακοπούλου. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ντίνος Κλειτσιώτης σημείωσε ότι μόνον 2 κρούσματα νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και τα υπόλοιπα είναι σε καραντίνα.

Στο μεταξύ τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια μικρή αύξηση των κρουσμάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπως αναφέρει ο διοικητής του κ. Ντίνος Κλειτσιώτης. Ο κ. Κλειτσιώτης ανέφερε ότι «Νοσηλεύονται αυτή την στιγμή 35 άτομα, αφού το σαββατοκύριακο δεν δίνονται εξιτήρια. Σήμερα θα δούμε τι θα γίνει , πάντως πιστεύουμε πως σήμερα θα έχουμε αρκετά εξιτήρια. Όσο για την ΜΕΘ σταθερά νοσηλεύουμε 3 άτομα και πηγαίνουν πολύ καλά. Σε ότι έχει σχέση με τους εμβολιασμούς από σήμερα τα Κέντρα Υγείας του Νομού θα κάνουν πολύ περισσότερους εμβολιασμούς. Καθημερινά γίνονται πάνω από 200 εμβόλια και θα φτάσουμε ίσως τα 900 εμβόλια κάτι που είναι ένα εξαιρετικό νούμερο που θα κτίσει το τείχος προστασίας κατά του ιού. Πιστεύουμε πως μέσα στον μήνα αυτό θα γίνουν περίπου 1,5 εκατομμύριο εμβολίων» .

ΌΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Και πρόσθεσε πως «Γενικότερα στο ΓΝΚ αλλά και όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας νοσηλεύονται κανονικά και όλα τα άλλα περιστασιακά που δεν έχουν σχέση με τον κορονοιό, τα έκτακτα περιστατικά και τα χειρουργεία γίνονται κανονικά. Πολλά που πρέπει να γίνονται δεν γίνονται λόγω του κορoνοϊού, όμως η λειτουργία του Νοσοκομείου Καβάλας πηγαίνει αρκετά καλά. Πιστεύουμε πως μέσα στον Απρίλιο τα πράγματα θα πάρουν σιγά-σιγά την κανονική τους ροή και τον Μάιο πιά θα είμαστε στην απόλυτη κανονικότητα».

Προηγούμενο άρθροΧαράλαμπος Δράκος: Είναι νωρίς ακόμη για τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας της ΝΔ
Επόμενο άρθροΜιχάλης Σωτηρόπουλος: Πρίν και μετά το εμβόλιο- Μπορώ να πάρω τα φάρμακά μου;