Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022, στα γραφεία του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του νέου πρόεδρου του Νομικού Προσώπου Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή του Δήμου Καβάλας κ. Ανέστη Δημητριάδη με τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Καβάλας (Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης Ν. Καβάλας).

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Καβάλας κα. Αγγελική Δημητρακάκη, ο Αντιπρόεδρος κ. Σμάραγδος Κρεμύδας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Αντώνιος Κώστας και η κα. Δέσποινα Μαμαλιά, μέλος του Δ.Σ.
Το βασικό θέμα της συνάντησης ήταν η υποστήριξη του Νομικού Προσώπου Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη και Προσχολική Αγωγή του Δήμου Καβάλας, μέσω του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Καβάλας, για την παροχή ειδικού προσωπικού (βρεφονηπιοκόμων) και υποστηρικτικού προσωπικού (γενικών καθηκόντων) για την εύρυθμη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας.

Ο κ. Δημητριάδης ενημερώθηκε επίσης για την ταυτότητα, το σκοπό, την εμπειρία και τη σημασία του ΚΟΙ.Σ.Π.Ε. Καβάλας.
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα και δόθηκαν οι αμοιβαίες διευκρινήσεις προκειμένου να υπάρξει επιτυχημένη συνεργασία των δυο φορέων για το όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Προηγούμενο άρθροΗ ανακοίνωση της Αστυνομίας σχετικά με την δολοφονία του 44χρονου στις Ελευθερές
Επόμενο άρθροΈρχεται αποκλιμάκωση των μέτρων – Πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα