Ο Δήμος Καβάλας αποφάσισε να προχωρήσει στην ανάπτυξη ενός μηχανισμού έγκαιρης προειδοποίησης των πολιτών, σε περίπτωση συνθηκών έκτακτης ανάγκης, μέσω της αποστολής μηνυμάτων στους χρήστες κινητών τηλεφώνων.

Η ένταξη της νέας τεχνολογίας στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, εξασφαλίζει τη μαζική και αποτελεσματική ενημέρωση σημαντικού μέρους του πληθυσμού για το ενδεχόμενο εκδήλωσης πυρκαγιάς ή ακραίων καιρικών φαινομένων.

Για τη λειτουργία του προαναφερόμενου μηχανισμού κρίνεται απαραίτητη η δημιουργία βάσης δεδομένων με τα στοιχεία των συμπολιτών μας που επιθυμούν να λαμβάνουν μηνύματα στη συσκευή του κινητού τους τηλεφώνου.

Από την ομαδιοποίηση των συγκεκριμένων στοιχείων θα καταστεί δυνατή η αποστολή μηνυμάτων σε διαφορετικές συνοικίες και τοπικές κοινότητες του Δήμου Καβάλας, ανάλογα το το δελτίο πρόγνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).
🔗 Για τη συναίνεση επεξεργασίας των προσωπικών σας στοιχείων, η οποία βρίσκεται σε απόλυτη συμμόρφωση με τις πρόνοιες του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Γενικής Προστασίας Δεδομένων (CDPR), πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdk3O1-brP3QSzWy3ry3enbEeK3aO4LvvZTSRmEU8385OYgtg/viewform

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας
Επόμενο άρθροΟι θέσεις των βουλευτών του Έβρου της Νέας Δημοκρατίας και το ΚΥΤ Φυλακίου