Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, σε συνέχεια της αδιάκοπης προσπάθειάς του για επανέναρξη των δρομολογίων της Ακτοπλοϊκής Γραμμής Καβάλας-Πρίνου, θα ήθελε να ενημερώσει ότι ιθύνοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας τον διαβεβαίωσαν πως υπάρχουν σκέψεις για επιδότηση της γραμμής από 1.1.2021, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ακτοπλοϊκή σύνδεση της πόλης της Καβάλας με τον Πρίνο.

Είχε προηγηθεί η από 16.11.2020 επιστολή του Βουλευτή προς τον Υπουργό κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, με την οποία τον καλούσε να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να ενταχθεί στις επιδοτούμενες συνδέσεις και η σύνδεση Καβάλας-Πρίνου, όπως είναι άλλωστε ενταγμένη πολύ ορθώς η ακτοπλοϊκή σύνδεση Κεραμωτή – Λιμένας Θάσου.

Επιπλέον, ο Βουλευτής θα ήθελε να πληροφορήσει ότι το επίδομα αναστολής εργασίας για τον μήνα Ιούλιο θα καταβληθεί στους ναυτεργάτες τις προσεχείς ημέρες.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης, για μία ακόμη φορά αποδεικνύει ότι στέκεται ακούραστος αρωγός στα καθημερινά προβλήματα, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξυπηρετήσει ζωτικές ανάγκες των συμπολιτών του.

Προηγούμενο άρθροΟ Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (ΕΑΔ) ‘Αγγελος Μπίνης στη Καβάλα
Επόμενο άρθροΒρετανία η πρώτη! «Πράσινο» φως στο εμβόλιο της Pfizer, ξεκινούν οι εμβολιασμοί