Αμέσως μετά τον εμβολιασμό του κατα του κορονοϊού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανήρτησε ο Γενικός Γραμματέας του Ιατρικού Συλλογου Καβάλας, Ιατρός και εντεταλμένος Περιφερειακός Συμβουλος ΑΜΘ Αλέξης Πολίτης:

Έβαλα κι εγώ σήμερα ένα μικρό, ελάχιστο λιθαράκι στο χτίσιμο της πολυπόθητης υγειονομικής μας ελευθερίας. Είθε όλη αυτή η περιπέτεια να τελειώσει γρήγορα, αναίμακτα. Χωρίς αλλά δάκρυα και αποχαιρετισμούς συνανθρώπων μας.

Συγκινητική και άξια συγχαρητηρίων η ευγενική και γεμάτη προσμονή στάση των υπερήλικων συμπολιτών μας που ευλαβικά περίμεναν τη σειρά τους προκειμένου να εμβολιαστούν και πουν ένα τεράστιο ΟΧΙ στην Πανδημία του κορονοϊού και ένα ακόμη πιο μεγάλο ΝΑΙ στη ζωή.

Πιστεύω με σθένος στην επιστήμη μου και στα θαύματα που αυτή έχει φέρει στην ανθρωπότητα, κάνοντας διαχρονικά το αδύνατο να φαίνεται δυνατό, κάνοντας το θάνατο να φαίνεται τρωτός, προστατεύοντας τα υυπέρτατα αγαθά: την καλή υγεία και ζωή. Καλώ άπαντες να πράξουν το ίδιο.

“Όλα φαίνονται θεωρητικά αδύνατα, μέχρι να πραγματοποιηθούν..”

Αλέξης Πολίτης,

Πνευμονολόγος
Γενικός Γραμματέας Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας
Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος

ΥΓ: Συγχαίρω από καρδιάς τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας και παλιούς μου συνεργάτες για την επιμελή δουλειά τους και το Διοικητή Ντίνο Κλειτσιώτη για το άρτιο, συνεπές έργο του εν μέσω υγειονομικής κοσμογονίας.

Προηγούμενο άρθροΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας απο ερασιτέχνες ψαράδες και κυνηγούς στη πλατεία Καπνεργάτη
Επόμενο άρθρο858 νέα κρούσματα- 32 νεκροί σε 24 ώρες, 274 οι διασωληνωμένοι