Βελτιωμένα είναι τα οικονομικά του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας όπως δηλώνει ο πρόεδρος του κ. Κώστας Πανταζής.

Όπως ανέφερε αρχικά “Πράγματι μπορούμε να μιλάμε για κάτι θετικό. Ειδικά το μήνα Αύγουστο μπορώ να πω ότι πήγαμε καλά και ήταν ικανοποιητική η επιβατική κίνηση. Κάποιες στιγμές πλησιάσαμε το 2019 και τώρα βέβαια τα πράγματα έχουν αλλάξει Η κίνηση έχει περιορισθεί αισθητά. Δεν υπάρχει πλέον η κίνηση που είχαμε.

Γενικά όμως μπορώ να πω ότι είμαστε ευχαριστημένοι. Μετά από 2,5 χρόνια απραξίας μπορούμε να πούμε ότι μπαίνουμε σε μια κανονικότητα. Και αυτό είναι για εμάς σημαντικό μια και αφορά στη δική μας συνέχεια.

Τα έσοδα του καλοκαιρού θα κλείσουν τρύπες μεγάλες μετά την μεγάλη ζημιά που έχουμε υποστεί. Βέβαια δεν κλείνουν όλες παρά κάποιες από αυτές για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε>

Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Σε ό,τι αφορά τις ενισχύσεις του κλάδου τόνισε ότι «Εμείς έχουμε πάρει μόνο μια ενίσχυση σε όλη αυτή την περίοδο. Και ενώ ξεκινήσαμε από το 2021 τελικά πήραμε μόνο ένα δίμηνο αποζημίωσης. Χωρίς να έχουμε πάρει καμία αύξηση του εισιτηρίου, είμαστε οι μόνοι όταν όλοι οι κλάδοι έχουν βάλει αυξήσεις σε όλα και ενώ εμείς έχουμε αυξήσεις στο πετρέλαιο συν όλα τα άλλα ανταλλακτικά που επίσης έχουν τρομερές αυξήσεις, εμείς δεν βάλαμε καμία αύξηση στο πετρέλαιο

Άρα βλέπετε ότι τα έξοδα μας είναι πολλά, τα έσοδα μας είναι λιγότερα, όμως δεν κάνουμε κάτι άλλο. Απλά περιμένουμε κάποια στήριξη από το κράτος που έτσι και αλλιώς μας την έχει υποσχεθεί. Είμαστε οι μόνοι που δεν πήραμε στήριξη. Αφήνουμε υποχρεώσεις πίσω και προχωράμε».

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Σε ό,τι αφορά τα σχολικά δρομολόγια τόνισε ότι όλα πάνε καλά ενώ ευτυχώς οι πληρωμές γίνονται κανονικά. “Περιορισμένα τα πράγματα και έχουμε κάνει τις επενδύσεις μας μια και πριν από την πανδημία κάναμε μεγάλες επενδύσεις και σε στόλο, και σε άλλα τινά. Όλα γίνονται με δανεισμούς και γι` αυτό λέμε και ότι έτσι εύκολα οι τρύπες δεν κλείνουν. Ελπίζουμε ο χειμώνας που έρχεται να είναι κανονικός για να μπούμε και εμείς στην κανονικότητα” τόνισε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροΧρήστος Παπαδόπουλος: Ναι, η ανοσία έφερε μια καλύτερη επιδημιολογική εικόνα
Επόμενο άρθροΣύσκεψη για τις αγροτικές αποζημιώσεις έγινε στο Ποδοχώρι, δηλώσεις Χρ. Γάκη