Σε αρχαιρεσίες θα προχωρήσει η Λέσχη Ποντίων Καβάλας στις 28 Νοεμβρίου. Ο Ταμίας της Λέσχης κ. Στέφανος Ακριτίδης υπογράμμισε ότι λόγω covid καθυστέρησαν τις εκλογές οπόταν θα γίνουν αυτές με όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφαλείας.

Αρχικά ανέφερε ότι “Από τις 10 Μαρτίου του 2020 η Λέσχη παραμένει κλειστή λόγω της πανδημίας. Στις 14 Δεκεμβρίου του 2020 έληξε μάλιστα η θητεία του Δ.Σ. και θα έπρεπε να κάνουμε εκλογές. Λόγω των γεγονότων όμως αποφασίσθηκε από το ΔΣ. να παραταθεί η θητεία του.

Αυτό έγινε και έτσι μια και τα πράγματα δεν πήγαν καλά αναγκαστικά θα κάνουμε εκλογές. Βέβαια η Λέσχη δεν θα ανοίξει για χορούς, για θέατρο, για χορωδίες. Θα γίνουν μόνο οι εκλογές και αυτό είναι που θα προσέξουμε για τις 28 του μηνός στις 11 το πρωί. Μάσκες, τεστ, όλα θα είναι απαραίτητα Εμείς ετοιμάσαμε την αίθουσα για να είμαστε ο ένας μακριά από τον άλλο ώστε να κάνουμε εκλογές για να έχουμε νέο Δ.Σ.

Βέβαια εμείς κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 6-8 έχουμε τη δυνατότητα ενημέρωσης και εγγραφής ενώ με το νέο έτος ελπίζουμε να μπορέσουμε να έχουμε μια άλλη κατάσταση εμπρός μας και να αρχίσουμε τις δραστηριότητες μας.

Όλοι είμαστε βέβαια μουδιασμένοι. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε κάτι” .

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Ο ίδιος αναφορικά με τα οικονομικά της Λέσχης τόνισε ότι “Εμείς έχουμε δικό μας κτήριο και μια και νοικιάζουμε τον κάτω όροφο απλά παίρνουμε το ενοίκιο το οποίο βέβαια τώρα μειώθηκε κατά 40%. Πέντε μήνες πέρσι και έξι φέτος είχαμε μείωση. Βέβαια φέτος το κράτος πλήρωσε το ενοίκιο του επαγγελματία που μισθώνει τον όροφο και τον πλήρωσε το κράτος κατά 60% Τα έξοδα μας βέβαια πληρώνονται κανονικά αλλά έτσι και αλλιώς αφού δεν είχαμε δραστηριότητες δεν είχαμε και πρόβλημα.

Και όταν έχουμε πρόβλημα μεταξύ μας λύνουμε το πρόβλημα βάζοντας το χέρι στην τσέπη! Όταν δεν μπορείς να έχεις τις συνδρομές των μελών τι να κάνεις; Μακάρι όλα να πάνε καλά και οι σύλλογοι να δραστηριοποιηθούν γιατί όλο αυτό μας έλειψε”.

Προηγούμενο άρθροΣωτήρης Παπαδόπουλος: Παίζω ομαδικό παιχνίδι, είμαι υπέρ της ομαδικής πορείας
Επόμενο άρθροΈλλειψη σε προσωπικό έχει η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας σύμφωνα με τον Νίκο Ίμβρο