img_2642.jpg
Με μία συνέντευξη τύπου έκλεισε ο πρώτος κύκλος των εσωκομματικών τοπικών εκλογών για τη ΝΔ Καβάλας όπου ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κ. Ευθυμιάδης αναφέρθηκε στη διαδικασία που θα ολοκληρωθεί με την εκλογή του νέου προέδρου της ΝΟΔΕ στις εκλογές της 17ης Απριλίου η οποία θα διεξαχθεί όπως ξεκαθάρισε μόνο αν υπάρξει και έταιρη υποψηφιότητα πλην της μίας που έχει κατατεθεί. Για τους θεματικούς εκπροσώπους εξήγησε πως ισχύει το ίδιο, όχι εκλογές για μοναδικές υποψηφιότητες.
Στην συνέχεια γνωστοποίησε τα ονόματα των νέων προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων ενώ συμπλήρωσε πως η συμμετοχή ήταν στο 30% όσων ψήφισαν για πρόεδρο του κόμματος.
Ο κ. Ευθυμιάδης αναφέρθηκε και στις χθεσινές καταγγελίες για λάθη στους εκλογικούς καταλόγους εξηγώντας πως αυτά προέρχονται από την βάση δεδομένων των μελών στην Αθήνα αλλά και τα αρκετά ευτράπελα που προέκυψαν καθώς γνωστοί Νεοδημοκράτες όπως η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα και ο πρώην Νομάρχης Θ. Καλλιοντζής δεν ψήφισαν γιατί ήταν γραμμένοι σε άλλους εκλογικούς καταλόγους!

Προηγούμενο άρθροΠροσελήφθη παιδίατρος για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Κομοτηνής
Επόμενο άρθροΤελειώνουν οι πλωτές εξέδρες-Κάποιοι δεν περιμένουν και μπαίνουν αυθαίρετα!