AMEA-778x580

Η παρουσίαση του προγράμματος της τριήμερης ενημερωτικής βιωματικής εκδήλωσης με θέμα «Η διεκδίκηση της αυτονομίας των ατόμων με αναπηρία όρασης μέσα από την εκπαίδευση και την αποκατάσταση» θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη στήριξη του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (Κ.Ε.Α.Τ.), την Περιφερειακή Ένωση Τυφλών ανατολικής Μακεδονίας, του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και σε συνεργασία με το Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος.
Ακολούθως το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί μία ενημέρωση στην Δημοτική Βιβλιοθήκη για τα άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα όρασης και θα ακολουθήσει βιωματική δράση για τα άτομα με τυφλότητα με τους σκύλους οδηγούς. Όσοι έχουν οπτική αναπηρία δηλαδή, θα μπορούν να περπατήσουν με το σκύλο οδηγό σε κάποια συγκεκριμένη διαδρομή στο κέντρο της πόλης, ώστε να αποκτήσουν την εμπειρία αυτή. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η ίδια εκδήλωση στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Δράμας.

Προηγούμενο άρθροΚομοτηνή: Βίασε τις φοιτήτριες που ακολουθούσε – Λύθηκε με αποδείξεις το μυστήριο με τον ”δράκο”!
Επόμενο άρθροΆγριο «ψαλίδι» στις συντάξεις χηρείας