ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ…

Τα μέλη του συλλόγου «ΡΩΜΑΝΟΣ Ο ΜΕΛΩΔΟΣ» Καβάλας, προκειμένου να τιμήσουν τις ψυχές των χιλιάδων Ελλήνων και Αρμενίων που σφαγιάστηκαν, βασανίστηκαν και ξεριζώθηκαν από τον Κεμαλικό στρατό στην καταστροφή της Σμύρνης, θα αποτίσουν φόρο τιμής το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 7 και 30 μ.μ. στην παραλία της Καβάλας.

Ο Δήμος Καβάλας, η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου με τα κατηχητικά σχολεία των ενοριών, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καβάλας και άλλων σχολείων, μέλη όλων των προσφυγικών συλλόγων της πόλης που έχουν ενημερωθεί, ο σύλλογος Αγίας Βαρβάρας και Πεντακοσίων, ο Πολιτιστικός σύλλογος Δάτου, μαζί με όλους εσάς τους πολίτες, κρατώντας ένα κερί ή μια λαμπάδα στο χέρι, θα συναντηθούμε στην παραλία της Καβάλας, απέναντι από την ταβέρνα ΖΑΦΕΙΡΑ, πρώην τέρμα αστικών λεωφορείων.

Στη συνέχεια τραγουδώντας όλοι μαζί θα κατευθυνθούμε από την οδό Κουντουριώτου προς τις Καμάρες και από το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, όπου και θα καταλήξουμε.

Είναι χρέος μας να συμμετέχουμε όλοι σε εκδηλώσεις μνήμης και τιμής γιατί ο λαός μας… ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!!!

Σας περιμένουμε με το κεράκι σας, σιωπηλά και κατανυκτικά, όλοι μαζί να θυμηθούμε και να τραγουδήσουμε για τις ψυχές των προσφύγων μας…

Προηγούμενο άρθροΚατασχέθηκαν 30 δενδρύλλια κάνναβης σε χωριό του Νομού Καβάλας
Επόμενο άρθροΞεκινούν τα μαθήματα στο Δημοτικό ωδείο Καβάλας