Στο παραποτάμιο Δάσος του Νέστου στην περιοχή της Χρυσούπολης δυστυχώς το πρώτο που συναντά ο επισκέπτης είναι ξύλινες κατασκευές, απομεινάρια μιας άλλης εποχής .
  Η εν λόγω ξύλινες κατασκευές βρίσκονται σε πλήρη εγκατάλειψη και ουδείς ασχοληθείτε με τη συντήρηση η την απομάκρυνση τους.

  Παρακαλούμε οι υπεύθυνοι να ενεργοποιηθούν, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η τάξη στο παραποτάμιο Δάσος.

  Ας μην ξεχνάμε ότι έρχεται και η Καθαρά Δευτέρα και αμέσως μετά η Πρωτομαγιά όπου αρκετοί είναι αυτοι που επιλέγουν το συγκεκριμένο μέρος για να περάσουν όμορφα μέσα στη φύση.

  Αλήθεια πρέπει να είναι αρκετά δύσκολο, για να μην μιλήσουμε για ουτοπία εάν προσπαθήσουμε να αναφερθούμε σε ποδηλατόδρομους και πάρκα αναψυχής εντός του δάσους .Το παραποτάμιο δάσος πρέπει κάποια στιγμή να αποτελέσει πόλο έλξης για τους φυσιολάτρες ,ενώ πρέπει να προσφέρεται για κάμπινγκ και να έχει διαδρομές για mountain- bike όπου να διεξάγονται και αγώνες.

  Η ανάδειξη της πολύπλευρης αξίας του δάσους πρέπει να γίνει άμεσα αφού προηγηθούν εργασίες αποκατάστασης .

https://chrysoupolinews.wordpress.com/2016/02/22/%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%88%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ac%ce%bc%ce%b9/

Προηγούμενο άρθροΤαυτοποιήθηκε ο Αλεξανδρουπολίτης που ασέλγησε νεαρές στη Κομοτηνή
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση για την πρόσληψη τεσσάρων ατόμων με σύμβαση δίμηνης διάρκειας στο Δήμο Καβάλας