Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ολοκληρωμένες Χωρικές Συνέργειες για την Υγεία και την Προστασία των Παιδιών II (Integrated Territorial Synergies for Children Health and Protection ΙΙ) – INTERSYC II», πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία στην Πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 από τις 08:30 π.μ. έως 14:00 μ.μ., ενισχύοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Η δράση εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και σε συνεργασία με το Δήμο Καβάλας και το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων κανόνων για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της δράσης.

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή διαμαρτυρίας πολιτών για την υποβάθμιση του Ιερέως του Ι.Ν Αγίου Νικολάου Καβάλας στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Λογοδοτώ στους πολίτες και δημοσιοποιώ και φέτος τη δήλωση πόθεν έσχες μου