dsc_0001

Με δυο ευχάριστες ειδήσεις, ξεκίνησε το πρώτο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας για το 2017. Μάλιστα σ’ αυτή την πρώτη συνεδρίαση κόπηκε και η καθιερωμένη βασιλόπιτα το φλουρί της οποίας βρέθηκε στο κομμάτι του σεβασμιότατου μητροπολίτη ΦΝΘ κκ Προκοπίου, ενώ στα πιτάκια τυχερός ήταν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Ζήσης Μπόνιας.
Πρώτη ευχάριστη ανακοίνωση της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα η έγκριση της πρότασης του Δήμου Καβάλας, για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Β.Α.Α.). «Επιτέλους πήραμε το Β.Α.Α.!», είπε χαρακτηριστικά η κ. Τσανάκα και απένειμε τα εύσημα σε όλους όσοι βοήθησαν σ’ αυτό ενώ προανήγγειλε συνέντευξη Τύπου το επόμενο χρονικό διάστημα ώστε να ενημερωθούν οι δημότες ποια είναι η σημασία της έγκρισης αυτής της πρότασης.

Η δεύτερη καλή είδηση αφορούσε στην παραχώρηση της ακτής Καλαμίτσα για χρήση στον δήμο Καβάλας από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ.), αν και τις προηγούμενες ημέρες είχε ακουστεί ότι η ΕΤΑΔ είχε σκοπό να εκμεταλλευτεί η ίδια την ακτή. «Γι’ αυτή την εξέλιξη με ενημέρωσαν οι βουλευτές Τάκης Εμμανουηλίδης και Γιώργος Παπαφιλίππου και τις επόμενες ημέρες, θα κλειστεί κάποιο  ραντεβού για να ρυθμιστούν οι  λεπτομέρειες της παραχώρησης», τόνισε για το θέμα η κ. Τσανάκα.

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός σήμερα
Επόμενο άρθροΠανελλαδική στάση εργασίας σήμερα για τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ χωρίς την συμετοχή της Καβάλα