%ce%b3%ce%ae%cf%80%ce%b5%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%ad%ce%bd%ce%b9%cf%82-800x445

Εγκαινιάστηκαν τα 3 γήπεδα τένις στο Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» από την δήμαρχο Καβάλας κα Τσανάκα. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γιώργο Φιλόσογλου ήταν μία υπόσχεση της δημάρχου που υλοποιήθηκε.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ήταν κάτι οποίο είχες δεσμευθεί η κα δήμαρχος ότι θα πρέπει αν γίνει μια ριζική αναβάθμιση στο Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα. Ένας πυλώνας αυτής της αναβάθμισης ήταν να αποκτήσει τρία σύγχρονα γήπεδα τένις. Αυτό ολοκληρώθηκε σε χρόνο αρκετά σύντομο με την τοποθέτηση νέων συγχρόνων ταπήτων διεθνών προδιαγραφών, δεκαπλάσιας ανθεκτικότητας σε σχέση με τους προηγούμενους και έγινε η παράδοση στους αθλητές και τους δημότες για να το ευχαριστηθούν. Η στόχευση είναι το 2019 να γίνει το ίδιο και στα υπόλοιπα τρία γήπεδα, στο διπλό και το μονό το οποίο φιλοδοξούμε να το κάνουμε δύο γήπεδα έτσι ώστε να υπάρχουν 7 γήπεδα τένις στο χώρο. Αυτό θα γίνει πιθανότατα το πρώτο εξάμηνο του 2019. Είναι το σχέδιο που αφορά τα γήπεδα τένις».

TEST DRIVE ΣΤΟ ΒΕΡΟΥΛΕΙΟ

Για το Βερούλειο είπε ότι «οι εργασίες προχωρούν πάρα πολύ γρήγορα. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι στην παρούσα φάση διότι το προηγούμενο Σάββατο είχαμε ισχυρή βροχή στην Καβάλα και ήταν περίοδος που σχεδόν είχε ολοκληρωθεί το στραγγιστικό κομμάτι του έργου για τον βασικό χλοοτάπητα και διαπιστώσαμε με μεγάλη χαρά ότι δεν έμεινε ούτε σταγόνα. Λειτούργησε άψογα το σύστημα. Αυτό ήταν ένα αναπάντεχο test drive για μας και μας κάνει ακόμη πιο αισιόδοξους ότι όχι μόνο προχωράει σύντομα το έργο αλλά γίνεται και σωστά.

Συνεχίζεται η διαμόρφωση του κεντρικού αγωνιστικού χώρου και πιθανότατα από Δευτέρα θα έχουμε και το στήσιμο των πυλώνων φωτισμού με τα μπετά κλπ. Είμαστε στο χρονοδιάγραμμα, ποιοτικά είμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο από την άποψη των υλικών και του σχεδιασμού και νομίζω ότι αρχίσει πλέον η αντίστροφη μέτρηση για το Βερούλειο».

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Καβάλας, είπε ότι «μερικές φορές κάποιοι χωρίς να γνωρίζουν τα πραγματικά δεδομένα, στρεβλώνουν καταστάσεις ή λεγόμενα ή δηλώσεις. Ο δήμος Καβάλας και η Δημωφέλεια κάθε χρόνο έχουν ένα βασικό πλάνο για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, εγκαίρως. Αυτό το πράγματα υπήρχε και φέτος. Η δήμαρχος πραγματοποίησε μία ευρεία σύσκεψη με τους φορείς κυρίως της αγοράς, στην οποία έδωσα κι εγώ το παρών. Υπήρχε άψογο κλίμα, απόλυτη σύμπτωση απόψεων. Σε γενικές γραμμές ο δήμος Καβάλας ενημέρωσε την αγορά για τις υποθέσεις του. Είμαστε δεκτοί να υιοθετήσουμε όλες τις προτάσεις που θα υποβληθούν και ανανεώθηκε το ραντεβού για την ερχόμενη Τετάρτη, αν δεν κάνω λάθος, όπου πλέον θα μπούμε ακόμη πιο βαθιά στο σχεδιασμό και τη χάραξη έτσι ώστε πολύ σύντομα να έχει ολοκληρωθεί όλο το σχέδιο και το πρόγραμμα δράσης ενόψει Χριστουγέννων. Στόχος είναι να υπάρξει όσο το δυνατόν περισσότερος φωτισμός και στολισμός, να ενισχυθεί με δράσεις η αγορά της πόλης και από ‘κει και πέρα οι εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν να είναι όχι τόσο πολλές αλλά να είναι ικανοποιητικές. Η Καβάλα δεν θέλει να γίνει Ονειρούπολη. Η Καβάλα είναι ονειρούπολη για περίπου 7 μήνες το χρόνο, με το καλοκαίρι, τον ήλιο και τις πανέμορφες ακτές της. Δεν πρέπει να λειτουργούμε ανταγωνιστικά, αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει ένας στολισμός ο οποίος να μας βάζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, να ενισχυθεί η αγορά που υποφέρει και να υπάρξουν μερικές εκδηλώσεις που θα δώσουν χαρά στους δημότες».

Προηγούμενο άρθροΈπιασε δουλειά το προσωπικό της Κοινωφελούς Εργασίας
Επόμενο άρθροΝόμιμη η 6μηνη παράταση θητείας που δόθηκε στον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καβαλας