Εγκαινιάστηκαν προχθές τα νέα γραφεία της Αλληλεγγύης στο ΚΑΠΗ Ποταμουδίων. Ο πρόεδρος της κ. Φιλήμων Ξουλόγης σημείωσε πως ο χώρος είναι ιδανικός.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «όταν αναλάβαμε πριν δύο χρόνια, μία από τις δεσμεύσεις μας ήταν να μεταφέρουμε τα γραφεία του Νομικού Προσώπου σε έναν χώρο ευχάριστο, λειτουργικό και εύκολα προσβάσιμο στους πολίτες. Αυτό ολοκληρώθηκε με τα εγκαίνια των καινούργιων γραφείων μας στα Ποταμούδια, στην οδό Σερδάρογλου, στον πρώτο όροφο, όπου κάναμε τον Αγιασμό. Αυτός ο χώρος είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται. Στον ίδιο χώρο έχει μεταφερθεί και το αρχείο που ήταν πεταμένο δεξιά κι αριστερά. εκεί είναι και η αίθουσα του διοικητικού συμβουλίου, δηλαδή το επιτελείο του Νομικού Προσώπου».

ΚΑΠΗ

Για τη λειτουργία των ΚΑΠΗ είπε ότι «δεν γνωρίζουμε αν λειτουργήσουν, εμείς το ελπίζουμε. Ακούγεται, χωρίς να είναι κάτι επίσημο, ότι θα ανοίξει μόνο για εμβολιασμένους. Εμείς είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε. Μακάρι να ανοίξει έστω και για τους εμβολιασμένους ή με όποια μέτρα αποφασιστούν. Το χρειάζονται οι ηλικιωμένοι, το χρειάζονται οι εργαζόμενοι, το χρειάζονται όλοι».

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Για τους παιδικούς σταθμούς είπε ότι «διανύουμε τη δεύτερη βδομάδα λειτουργίας τους. Όλα μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά. Έγιναν οι απαραίτητες προετοιμασίες. Είναι αυξητική η τάση των παιδιών, ξεπεράσαμε τα 500 και λειτουργούμε κανονικά, όπως θα έπρεπε. Ακούστηκε ότι 700 παιδιά δεν πήραν voucher αλλά αυτό δεν πιστεύω ότι ισχύει, τα voucher είναι φέτος πολύ περισσότερα. Στην Καβάλα το 80% των παιδιών έκαναν τη χρήση τους. Το νόημα της ερώτησης της βουλευτού κας Ελευθεριάδου στη Βουλή είναι ότι κάποιοι γονείς δεν πήραν voucher. Πόσοι είναι, δεν το γνωρίζω. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε, πήραμε όσα παιδάκια έκαναν αίτηση».

Προηγούμενο άρθροΠροβληματισμός στους βενζινοπώλες της Καβάλας για την αύξηση της τιμής του αργού πετρελαίου
Επόμενο άρθροΑπό 22 έως 29 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στην Πανεπιστημιούπολη Καβάλας, στις 4 Οκτωβρίου η έναρξη των μαθημάτων