Ο Δήμος Θάσου ενημερώνει ότι την Παρασκευή 18-09-2020 ξεκινά η λειτουργία του νεοσύστατου Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (178Π) στην Κοινότητα Λιμεναρίων Θάσου, που βρίσκεται στον οικισμό των Λιμεναρίων προς εξυπηρέτηση των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.

Τα εγκαίνια του νέου Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 19-09-2020 και ώρα 11.30 π.μ., στο χώρο του Νέου ΚΕΠ στα Λιμενάρια Θάσου.

Μετά και την έναρξη λειτουργίας του ΚΕΠ Λιμεναρίων, θα λειτουργούν για πρώτη φορά δύο (2) ΚΕΠ στη Θάσο, βελτιώνοντας έτσι την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών και μειώνοντας τις απαιτούμενες μετακινήσεις τους για την εξυπηρέτηση τους.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων μας θέσαμε ως πρωταρχικό μας στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Η ίδρυση και η λειτουργία του ΚΕΠ Λιμεναρίων, που αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών της Θάσου, είναι ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή και αποδεικνύεται πως όταν υπάρχει σωστός συντονισμός γίνονται πράγματα που είναι σημαντικά για τους δημότες.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέδραμαν στην προσπάθειά μας».

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε τον καθαρισμό των φρεατίων ομβρίων υδάτων ο Δήμος Νέστου
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Νόσησε βρέφος έξι μηνών στην Αλεξανδρούπολη! Οι γονείς του περιμένουν τα δικά τους αποτελέσματα