Την προ τελευταία του δράση πραγματοποίησε ο Ροταριανός Όμιλος Δυτικής Καβάλας, την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019. Δώρισε ένα μεγάλων διαστάσεων ξύλινο κιόσκι στο Πουλίδειο Ίδρυμα, οίκο φιλοξενίας ηλικιωμένων ατόμων που εδρεύει στην πόλη της Καβάλας και διευθύνεται από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Καβάλας.

Την Τετάρτη αν και με βροχερό καιρό, η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου κ. Σμαρώ Νικολαίδου και μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα και κεράσματα το Δ.Σ και μέλη του Ροταριανού Ομίλου προκειμένου να ευχαριστήσουν για την ωφέλιμη δωρεά αλλά και να ενημερώσουν για τις τρέχουσες ανάγκες του ιδρύματος

Η δωρεά του Ομίλου έγινε δεκτή με χαρά και ενθουσιασμό τόσο από τους τροφίμους όσο και από τη Διοίκηση για τη δυνατότητα των πολλαπλών χρήσεων του σκίαστρου καθ όλη τη διάρκεια του έτους. Το ίδιο χαρούμενα ήταν και τα μέλη του Ομίλου διότι για άλλη μία φορά χάρηκαν με τη χαρά των ληπτών της δωρεάς των..

Η Πρόεδρος του Ομίλου Άννα Παυλίδου δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η χειρονομία αυτή, αποτελεί προιόν συλλογικής προσπάθειας της φετινής και περυσινής Διοίκησης με Πρόεδρο το Βασίλη Μακρή.

Προηγούμενο άρθροΔυνατά στον προεκλογικό αγώνα μπαίνει η Βάσω Παπουτσή Μήττα
Επόμενο άρθροΈγινε η επίσημη παρουσίαση του 62ου φεστιβάλ Φιλίππων