konstantinos_f-600x445

Δόθηκε η άδεια από το Υπουργείο Τουρισμού στην εταιρεία που θέλει να δρομολογήσει το υδροπτέρυγο στην γραμμή Καβάλας – Θάσου όπως το διαβεβαιώνει ο δημοτικός σύμβουλος Θάσου και Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Αλέκος Ελευθερίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο «Πράγματι αυτό που ξέρουμε και εμείς είναι ότι έχει πάρει την άδεια το υδροπτέρυγο και έχει πάει πλήρης φάκελος στο υπουργείο Τουρισμού ώστε να ξεκινήσουν επιτέλους τα δρομολόγια. Εγώ όταν ήμουν στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών  (ΣΑΣ) στις 29 Οκτωβρίου, είχε γίνει η πρόταση ότι μπορεί να αδειοδοτηθεί το υδροπτέρυγο. Καθυστέρησε  ίσα ίσα για να συμπληρωθεί ο φάκελος, μια και έλειπαν κάτι χαρτιά. Ο φάκελος ολοκληρώθηκε για να κατατεθεί και πιστεύω ότι από αυτή την εβδομάδα  θα αρχίσει να κάνει δρομολόγια το υδροπτέρυγο».

ΓΡΑΜΜΗ

Αναφορικά με τη γραμμή Καβάλας – Πρίνου και το ενδεχόμενο περαιτέρω υποβάθμισής της, ίσως και κατάργησής της ο ίδιος σχολιάζει ότι «Δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο. Υπάρχει πολιτική βούληση τα δρομολόγια να γίνονται κανονικά. Άλλωστε ο βουλευτής  κ. Παπαφιλίππου έχει στηρίξει πολύ καλά το θέμα. Και αυτό και το ζήτημα του υδροπτέρυγου. Αυτή είναι η αλήθεια, το θέμα το έτρεξε».

Προηγούμενο άρθροΨάχνοντας υποψήφιους στο Παγγαίο… Η επιλογή Τοψίδη που ευνοεί το Χρήστο Μέτιο
Επόμενο άρθροΒυθίστηκε σκάφος στο λιμάνι της Κεραμωτής